Annonce
Assens

Idrætschef raser: Det er uartigt kun at give 12 timer til at indføre restriktioner

Fyrtårn Tommerup huser blandt andet en svømmehal. Centerchef Troels Eriksen har endnu ikke overblik over, hvilke konsekvenser de nye coronarestriktioner får for svømmehallen og resten af idrætscentret. Arkivfoto: Jens Wognsen
Annonce

Tommerup: - Det største problem, og det må du s... gerne citere mig for, er, at de kommer med det her en fredag klokken 14, og så træder det i kraft dagen efter. Det synes jeg simpelthen er uartigt. Det hele står jo på hjul og stejle nu, siger Troels Eriksen, centerchef i idræts- og kulturhuset Fyrtårn Tommerup.

Centret er samlingspunkt for en lang række foreninger og faciliteter, herunder dykkerklub, svømmeklub, idrætsforening, håndboldklub samt kursus- og konferencevirksomhed. Hvad de nye landsdækkende coronarestriktioner, der fredag er meldt ud fra Statsministeriet, konkret kommer til at betyde for Fyrtårn Tommerup, har centerchefen endnu ikke overblik over:

- Hvad betyder det for eksempel for vores svømmehal? Hvis vi deler bassinet op i små områder, må der så være 50 personer i hver del? Jeg kan ikke være konkret i forhold til konsekvenser, før jeg har fået sat mig ned og trawlet det hele igennem, og det skal jeg bruge de næste fire-fem timer på. Så jeg får ikke meget weekend.

Troels Eriksen er ikke uenig i restriktionernes karakter; dem lader han sundhedsmyndighederne om at bestemme. Men kommunikationen halter gevaldigt, mener han:

- Jeg vil gerne anfægte tidspunktet, de gør det på. Alle har jo kunnet se det her komme i hvert fald den sidste uge. Og sådan en fredag eftermiddag er alle jo sendt hjem på weekend. Jeg synes ganske enkelt, det er urimeligt. Giv nu lige folk to-tre dage til at trække af på det i stedet for 12 timer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Annonce