Annoncørbetalt indhold

Idéer til dekoration af dine tomme vægge

Annonce

Denne artikel er sponsoreret.

Hos Smart Stickers tilbydes der wallstickers til alle rum i boligen - lige fra køkken og entré til soveværelset, børneværelset og stuen. Her finder du wallstickers indenfor enhver kategori, så det passer til hvert et rum i boligen. Smart Stickers sælger også Postkasse stickers, så du kan personliggøre din postkasse med et udvalg af vores sjove og unikke Postkasse stickers.

Personliggør din postkasse med Postkasse stickers

Smart Stickers har et stort udvalg af både sjove og anderledes Postkasse stickers, som kan frembringe et smil både blandt familiens medlemmer og fra dine gæster. Du sammensætter selv din familie med de ønskede figurer, navne og husnumre, og er derfor selv med til at personliggøre din postkasse. Smart Stickers har både “almindelige” familie figurer, men du kan også klæde jer grafisk ud, som superhelte, pirate, spøgelser og zombier. Her er det faktisk kun fantasien der sætter grænser. Hvis du omvendt, ikke ønsker at påsætte figurer på postkassen, tilbydes der også stickers kun med navne og husnummer både med og uden dekorationer. Du kan også få Postkasse stickers til dit husdyr, så den også kan føle sig som en del af familien.

Slip fantasien løs

Hos Smart Stickers forhandles der stickers til din postkasse eller boligindretning, hvilket giver jer muligheden for at slippe fantasien løs, og designe jeres egne wallstickers. Hvis du ikke finder den perfekte wallsticker på hjemmesiden, kan du selv give dig i kast med at designe din egen wallsticker. Her vælger du selv om din wallsticker skal være et billede eller om den blot skal indeholde et simpelt, personligt citat. Begge dele er muligt, og du skal blot angive skrifttype, farve, bredde, højde og eventuelle bemærkninger, der kan arbejdes ud fra.

Wallstickers til børn

Det primære fokus hos Smart Stickers, er at designe wallstickers egnet til børneværelset. Her sælges der både wallstickers til henholdsvis drenge- og pigeværelset af alt fra illustrationer af dyr og computerspil til sportsgrene og fængende, personlige citater. Så hvis du er på udkig efter nogle flotte og anderledes wallsticker til børneværelset, så er du landet det rette sted. Du kan eksempelvis designe eller bestille en wallsticker med dit barns navn til deres værelse. Størrelse og design er helt op til dig. Hvis navneskiltet skal bruges på døren, er et en mindre skriftstørrelse måske det smarteste valg. Der findes et hav af kreative idéer til at personliggøre dit navneskilt.

Flot og moderne plakatkunst

Hvis du, mod forventning, ikke skulle være tilhænger af wallstickers, så er den moderne plakat stadig en mulighed som vægdekoration. Plakater udvælges også ud fra personlige interesser, og kan give et helt rum en personlig markering. Der findes et hav af plakater, og som regel kan du finde noget der passer enhver bolig- og indretningsstil. Eksempelvis populære prints, som kunstplakater, eksklusive motiver, fotoplakater og meget andet. Giv dine vægge et kreativt løft med enten en wallsticker fra Smart Stickers, eller plakatkunst med en personlig twist.

Denne artikel er sponsoreret af Smartstickers.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.