Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ideal-Line skaber nye job

Der er godt gang i produktionen på Idealline i V. Aaby.

V. Aaby-virksomheden Ideal Engineering har det seneste år ansat 20 mand og har i dag lige så mange ansatte som før krisen

Efter nogle halvmagre år, er der atter fuld gang i svejseapparaterne i virksomheden Ideal Engineering i V. Aaby.

Firmaet, der laver store overfladebehandlingsanlæg til industrien, har i det seneste års tid ansat 20 ekstra mand og er i dag oppe på 90 ansatte. Det er faktisk flere end i årene op til finanskrisen.

Selvom der er mange konkurrenter ikke mindst i Tyskland, lykkedes det Ideal at nappe ordrer mange steder i verden. Op til 95 procent af virksomhedens produktion går til eksport.

- Det kan vi, fordi vi kun har det ene produkt, så vi er 100 procent fokuserede. Vi er meget hurtige til at lave tilbud, og i og med at vi har vores egen produktion, har vi også nogle konkurrencedygtige priser. Der er selvfølgelig altid en italiener, der kan levere noget, der er billigere end os, men så er kvaliteten også derefter, siger han.

Gunnar Lassen fik et overskud på næsten 7. mio. før skat.

Velsmurt produktion

Ifølge Gunnar Lassen er det virksomhedens velsmurte produktion, der er helt afgørende for succesen. Det sker yderst sjældent, at han ikke får det dækningsbidrag, han havde regnet med.

- Det og så et stærkt team af funktionærer gør, at vi har rigtigt godt styr på at gennemføre projekterne - så hvis vi kan skaffe ordrerne, kan vi næsten forudsige, hvad resultatet bliver, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce