Annonce
Odense Håndbold

Iben Hesseldal forlænger med Odense Håndbold

20-årige Iben Hesseldal Hansen forlænger kontrakten med Odense Håndbold for yderligere et år. Foto: Odense Håndbold
Den unge målvogter skal som udgangspunkt spille for DHG i 1. division.

HÅNDBOLD: Odense Håndbold præsenterede mandag endnu en kontraktforlængelse.

Det er den unge målvogter Iben Hesseldal Hansen, der får forlænget kontrakten med en sæson mere, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Ligesom bagspilleren Alberte Madsen, der forlængede fredag, har Iben Hesseldal Hansen i denne sæson spillet i Talentcenter Odense Håndbold og trænet med ligaholdet.

Derudover har den 20-årige målvogter fået debut på ligaholdet som backup til Althea Reinhardt i hollandske Tess Westers fravær.

"Træningen med ligaholdet fortsætter nu ind i sæson 2020-2021, og Iben Hesseldal Hansen lejes også fortsat ud til DHG, hvor hun således også skal træne og som udgangspunkt spille kamp i 1. division," lyder det videre i pressemeddelelsen.

Odense Håndbolds administrerende direktør, Lars Peter Hermansen, siger:

- Iben gjorde et fint indhop i truppen, efter Tess Wester i slutningen af januar var ude med rygproblemer. Iben er inde i en positiv udvikling, og vi er rigtig glade for, at hun vil fortsætte i Odense Håndbold.

Målvogteren, der er fra Aborg ved Assens og i ungdomsårene spillede i Haarby Håndbold, siger selv:

- Jeg glæder mig til endnu et år i Odense Håndbold. Denne sæson har været rigtig god. Jeg kom ind på ligaholdet – godt nok på en ærgerlig betingelse – men jeg fik en fornemmelse af, hvad der skal til for at være med på det niveau. Jeg glæder mig til endnu et år, hvor jeg forhåbentlig vil udvikle mig endnu mere.

Annonce

Tre målmænd

Lars Peter Hermansen uddyber overfor Sport Fyn, at forlængelsen ikke har nogen sammenhæng med Tess Westers skade.

Hollænderen er fortsat tiltænkt en vigtig plads på holdet i næste sæson, og hun arbejder på at komme sig over sine rygproblemer, mens håndbolden ligger stille og ligaen er lukket ned som følge af coronakrisen.

Til gengæld er målet, at Iben Hesseldal skal fortsætte sin udvikling, og hvem ved så hvad fremtiden bringer.

- Vi står i den situation, at vi ikke har noget rigtigt andethold, så det er en sikring af, at når vinduet lukker, så har vi tre målmænd. Vi kunne jo ikke have trukket hende ind på holdet i år, hvis vi ikke havde haft Iben på kontrakt. Det samme gælder i næste sæson, fortæller han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce