Annonce
Nordfyn

I weekenden: Mole-jazz med husorkester

Suburban Jazzband er lørdagens navn ved Jazz for Fuld Sejl. PR-foto

Suburban Jazzband blev startet af den gamle Bogense-dreng Poul Helge Hansen, og bandet har været med, siden Castors Venner blev stiftet. På lørdag er de igen på Molen.

Bogense: Bandmedlemmerne kommer fra Odenses forstæder og lever dermed op til navnet Suburban Jazzband, men på lørdag den 14. juli rykker de lidt længere væk fra den fynske hovedstad, for at spille lørdagsliv i Østre Mole i den nordfynske købstad, når der igen er Jazz for Fulde Sejl på Moletorvet mellem klokken 14 og 17.

Suburban Jazzband blev for 25 år siden startet af Poul Helge Hansen, der er født i Bogense i 1941. Som syv-årig begyndte han i DUI's orkester, hvor han lærte at spille på et blæseinstrument, og i 1957 købte han sin første trompet.

Den gamle Bogense-dreng og hans band har været med til lørdags-jazzen lige siden, Castors Venner blev stiftet, så det er et ægte husorkester, der spiller op på lørdag.

Suburban Jazzband er et traditionelt jazzorkester, og bandet fortæller på hjemmesiden, at "repertoiret er afvekslende med gamle arrangementer som "Come Back Sweet Papa" og "Milenburg Joys", og klassikerne "Basin Street Blues", "Careless Love", "Ice Cream", "It's a sin to tell a lie", "When the Saints", "When you're smiling" og "June Night".

Jazz for Fulde Sejl arrangeres af foreningen Castors Venner. Det er gratis at lytte til musikken, mens drikkevarer skal købes på pladsen, og overskuddet herfra går til at holde Castor flydende. (bett)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce