Annonce
Nordfyn

I weekenden: Mole-jazz med husorkester

Suburban Jazzband er lørdagens navn ved Jazz for Fuld Sejl. PR-foto

Suburban Jazzband blev startet af den gamle Bogense-dreng Poul Helge Hansen, og bandet har været med, siden Castors Venner blev stiftet. På lørdag er de igen på Molen.

Bogense: Bandmedlemmerne kommer fra Odenses forstæder og lever dermed op til navnet Suburban Jazzband, men på lørdag den 14. juli rykker de lidt længere væk fra den fynske hovedstad, for at spille lørdagsliv i Østre Mole i den nordfynske købstad, når der igen er Jazz for Fulde Sejl på Moletorvet mellem klokken 14 og 17.

Suburban Jazzband blev for 25 år siden startet af Poul Helge Hansen, der er født i Bogense i 1941. Som syv-årig begyndte han i DUI's orkester, hvor han lærte at spille på et blæseinstrument, og i 1957 købte han sin første trompet.

Den gamle Bogense-dreng og hans band har været med til lørdags-jazzen lige siden, Castors Venner blev stiftet, så det er et ægte husorkester, der spiller op på lørdag.

Suburban Jazzband er et traditionelt jazzorkester, og bandet fortæller på hjemmesiden, at "repertoiret er afvekslende med gamle arrangementer som "Come Back Sweet Papa" og "Milenburg Joys", og klassikerne "Basin Street Blues", "Careless Love", "Ice Cream", "It's a sin to tell a lie", "When the Saints", "When you're smiling" og "June Night".

Jazz for Fulde Sejl arrangeres af foreningen Castors Venner. Det er gratis at lytte til musikken, mens drikkevarer skal købes på pladsen, og overskuddet herfra går til at holde Castor flydende. (bett)

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce