Annonce
Faaborg-Midtfyn

I swingerklubben: - Det er næsten som at være hjemme

De to ejere Stella og Peter Spælling er stolte over at eje, hvad der i følge dem, er Danmarks absolut hyggeligste swingerklub. Foto: Victor Juul Grønbæk

Som ejer og gæst i en swingerklub bliver man ofte mødt af uforstående mennesker med en lang liste af fordomme. Men det er folkene hos Afrodite Club, som fornylig var med i et tv-program, ligeglade med. De har, ifølge dem selv, Danmarks hyggeligste swingerklub.

Ringe: På hjørnet hvor Banevænget og Odensevej krydser i Ringe ligger et parcelhus som alle andre. Eller sådan ser det ud udefra. For bag disse mure gemmer sig en verden man ikke hører meget om. En verden hvor sex og samvær hersker. Her ligger Afrodite Club, en swingerklub.

Mange forestillinger af en masse nøgne mennesker dukker nok op i de fleste menneskers hoveder, når man hører ordet swingerklub. Men træder man ind ad døren hos Afrodite Club, bliver man istedet mødt af en stue, der er en god blanding mellem en downtown lounge og mormors dagligstue. Åbent kabinet med kaffekopper, gammeldags lædersofaer og duften af friskbrygget kaffe bliver kun sat i kontrast af de mørke gardiner og erotiske billeder på væggen.

Valget om at indrette swingerklubben på denne måde er ikke tilfældigt. Det har ejerne og ægteparret Stella og Peter Spælling gjort med fuld overlæg.

- Den hjemmelige stemning, vi har skabt, er gjort med vilje. Klubben skal være stedet, hvor problemer kan vendes over en kop kaffe. Det er næsten som at komme hjem, fortæller Stella Spælling.

De to ejere mener også, at det er grunden til, at de har så mange faste og trofaste besøgende. Man kommer til Afrodite Club for at swinge, men kommer igen på grund af de venner, man får i klubben.

Annonce

Den hjemmelige stemning, vi har skabt, er gjort med vilje. Klubben skal være stedet, hvor problemer kan vendes over en kop kaffe. Det er næsten som at komme hjem.

Stella Spælling, medejer af swingerklubben Afrodite Club
Der var amoriner i luften da Claus og Lillemor mødte hinanden i selv samme lokale. Dengang var de dog væsentlig mere afklædte. Foto: Victor Juul Grønbæk
Den hjemlige stemning som Afrodite Club i swingermiljøet er blevet velkendt og velanset for at have. Fra venstre: Claus, Lillemor, Stella Spælling, Peter Spælling og Kim Foto: Victor Juul Grønbæk

Moralsk forsvarlig forretning?

Afrodite Club var for nylig omdrejningspunktet i et afsnit af DR's nye serie Adam og Eva anno 2018. I programmet blev der stillet spørgsmål til deres morale som ejere af en swingerklub. Spørger man Stella Spælling, er hun ikke i tvivl om, at de har god samvittighed med det, de faciliterer i klubben.

- Med alt det, der foregår i samfundet i disse dage, bevæger vi os mod mere mangfoldig rummelighed, hvor enhver seksualitet kan accepteres. Som ejere af en swingerklub er vi forkæmpere på den front. Og så skal man huske at sex er en ting, kærlighed en hel anden, siger Stella Spælling, der samtidig er helt uforstående overfor, at et land som Danmark, der var foregangsland for fri porno, overhovedet kan sætte spørgsmålstegn ved forsvarligheden af en klub som Afrodite Club.

Fandt kærligheden

Swingerklubbens navnefælle, Afrodite, er i følge græsk mytologi kærligheden og frugtbarhedens gudinde. Et mere passende navn til klubben vil være svær at finde, for kærligheden har flere gange blomstret bag de diskrette gardiner på Banevænget. Stella og Peter Spælling mødte hinanden i klubben i sin tid, før Stella blev medejer og blev efterfølgende gift under samme tag.

Men også to gæster fandt hinanden i klubben. De to gæster, kendt på klubben som Claus og Lillemor, fandt mere i hinanden en blot kødets lyster. Deres oplevelse sammen med hinanden var noget udover det sædvanlige.

- Vi mødte hinanden en tilfældig aften. Lillemor hyggede sig allerede med en anden, så jeg spurgte, om de manglede en fyr at lege med og så sprang jeg ellers på, fortæller en smilende Claus og kigger på Lillemor, som fortsætter historien.

- Det var jo virkelig en skøn aften, men så skete der alligevel noget, der ikke var sket før. Vi lå bare og snakkede længe i hinandens arme, og så må vi nok erkende, at vi var ramt, siger Lillemor før hun kysser sin kæreste.

Der gik blot 8 dage efter, hvor de mødtes hjemme ved Claus, og så gik det stærkt derfra. De bor i dag sammen som fast par.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fynboer fejrede sporten: Se de 10 bedste billeder fra Årets Sportsnavn

Fyn

2822 husstande uden strøm

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Odense Sporveje vil nedlægge stoppesteder

1995 4,7 millioner kroner. Så mange penge lagde 11.852 glemsomme fynske bilister i statskassen for ulovlig parkering i 1993. Hovedparten af afgifterne, der som bekendt er på 400 kroner pr. gang, blev lagt af 8816 i Fyns største politikreds, Odense. De 3036 øvrige afgifter er blevet opkrævet jævnt fordelt over resten af Fyn. Selv om afgiften for ulovlig parkering blev fordoblet fra 200 til 400 kroner 1. april 1991, kan de seks fynske p-kontrollører fortsat uddele lige så mange afgifter – ca. 12.000 – om året, konstaterer politikommissær Poul Dahl. 398 bilister klagede over afgiften, men kun 172 fik medhold og pengene eftergivet – oftest i forbindelse med læge- eller sygehusbesøg, der uventet trak ud. 1970 Statsbanerne udbyder i dag en ny Storebæltsfærge til 50 millioner kroner i licitation, og på forhånd ventes de fire værfter i Helsingør, Nakskov, Ålborg og Odense at være interesseret i ordren. Efter planen skal den nye tredækker leveres til sommeren 1972 eller muligvis først til foråret 1973. Samtidig viser en prognose, at færgekapaciteten skal fordobles inden udgangen af 1970-erne, hvis der ikke ret hurtigt tages beslutning om en bro mellem Fyn og Jylland. Færgen kommer i store træk til at ligne ”Arveprins Knud” og får en kapacitet på 450 personbiler og 1500 passagerer. En ny jernbanefærge, der kan overføre gennemgående eksprestog mellem Nyborg og Korsør, ventes bestilt til levering i 1973. 1945 Fra Odense Sporvejes begyndelse har der eksisteret en del faste stoppesteder på særligt trafikerede steder, men sporvejsselskabet overvejer at likvidere dem. Det gælder ved hjørnet af Klaregade og Mageløs samt ved hjørnet af Mageløs og Kongensgade, hvor der nu opsættes almindelige stoppestedsskilte i stedet. Ifølge driftsbestyrer Schaumann sker nedlæggelsen af de faste stoppesteder ud fra hensynet til at gennemføre en hurtigere drift under de nuværende, besværlige trafikforhold, hvor der er stort pres på sporvognene. De faste stoppesteder virker kun forsinkende, og hvis der ingen passagerer er at optage og afsætte, vil sporvognene altså fremtidig kunne køre videre uden standsning.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];