Annonce
Nordfyn

I stjålen bil og uden kørekort: Bilist påkørte studentervogn på Nordfyn

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Torsdag aften blev dramatisk for en gruppe studenter, der var på lastbiltur. Lastbilen blev påkørt af en bilist, der var frakendt kørekortet og kørte i stjålen bil.
Annonce

Vedby: En studenterkørsel fik en brat ende torsdag aften.

For på den traditionsrige tur rundt til studenternes forældre blev lastbilen med festglade unge på ladet påkørt af en personbil på Vedbyvej nær Søndersø.

- Personbilen er kommet kørende rundt i en kurve og har ramt lastbilen, der kom fra den anden side, siger vicepolitinspektør ved Fyns Politi Anders Sims-Nielsen.

Foruden politi var også ambulance på stedet. Her blev tre af de 19 studenter og studiner kørt til nærmere undersøgelse på Akutmodtagelsen på OUH, fortæller Anders Sims-Nielsen.

- Det var dog ikke alvorligt med dem. De resterende blev samlet i nærheden, hvor vi fik taget hånd om dem og kontaktet forældre, siger han.

Det var en klasse fra HF-Flow, der var på vogntur. Det bekræfter rektor for HF/VUC-Fyn Stig Holmelund Jarbøl.

- Det er selvfølgelig en ubehagelig oplevelse, men gudskelov skete der ikke noget alvorligt. Nogle af studenterne har fået nogle knubs, men de var alle med til dimission her i dag, fortæller Stig Holmelund Jarbøl fredag eftermiddag.

Annonce

Frakendt kørekort og stjålet bil

Føreren af personbilen er en mand i 40'erne fra Nordfyn, fortæller Anders Sims-Nielsen. Desuden var han frakendt kørekortet, og den Honda, han kørte i, var stjålet.

- Han må ikke lovligt føre den bil der - uanset om den er stjålen eller ej, siger vicepolitiinspektøren.

Manden er derfor sigtet for kørsel uden førerret samt brugstyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

Annonce