Annonce
Nordfyn

I Skåstrup skal der bygges stort

Den nye sommerhusudstykning ligger i forlængelse af grundene med de andre sommerhuse, byggefirmaet Skanlux har opført. Her kommer der til at ligge sommerhuse på over 300 kvm. Foto: Michael Bager

Sommerhuse med pool og spa er eftertragtede, og snart kan de bygges større end 300 kvm. i Skåstrup Strand. Kommunalbestyrelsen har netop godkendt en ændring af grundstørrelsen fra 1800 til 2500 kvm. i den nye sommerhusudstykning.

Annonce

Skåstrup: På den nye sommerhusudstykning i Skåstrup Strand kan der snart komme til at ligge sommerhuse på mere end 300 kvm. På baggrund af en ansøgning fra grundejerne og byggefirmaet Skanlux har den nordfynske kommunalbestyrelse netop godkendt en ændring af grundstørrelse i området, og det glæder Bjørn Krogh Andersen, der er direktør og indehaver af Skanlux:

- Vi ser en stor efterspørgsel på at leje huse, og både to, tre og fire familier, eventuelt storfamilier eller tre generationer, søger de her rammer, hvor de kan holde ferie sammen.

Indtil nu har Skanlux opført 17 sommerhuse ved Skåstrup Strand, og ifølge Bjørn Krogh Andersen er der gode grunde til at opføre endnu flere.

- Det er typisk børnefamilier, der er vores kunder, og dér er Skåstrup rigtig velbeliggende. Det er relativt nemt at komme til, fordi det ligger få minutter fra motorvejen, og så er det naturskønt og med Bogense tæt på, siger han.

Det er typisk børnefamilier, der er vores kunder, og der er Skåstrup rigtig velbeliggende. Det er relativt nemt at komme til, fordi det ligger få minutter fra motorvejen, og så er det naturskønt og med Bogense tæt på.

Bjørn Krogh Andersen, direktør og indehaver, Skanlux

Nye sommerhusgrunde i Skåstrup

Den 22. juni blev det godkendt i kommunalbestyrelsen at ændre grundstørrelsen fra 1800 til 2500 kvm. i den nye sommerhusudstykning i Skåstrup Strand.Godkendelsen skete på baggrund af en ansøgning fra ejeren af grunden og byggefirmaet Skanlux, da grundstørrelsen hidtil ikke har givet mulighed for at bygge sommerhuse på over 300 kvm., da den enkelte ejendom ikke må overstige 15 procent af grunden.

De store sommerhuse skal blandt andet udstyres med både pool, spa og aktivitetsrum.

I forvejen har Skanlux opført 17 huse i Skåstrup Strand, og ligesom de eksisterende opføres de nye sommerhuser med henblik på udlejning.

Annonce

Udlejning året rundt

Borgmester Morten Andersen (V) håber, at kommunalbestyrelsens beslutning kan være med til at få flere turister fra resten af landet til Nordfyn.

- Som udgangspunkt blander vi os ikke så meget i, hvor store grundene er, men her, hvor der er et ønske om at gøre dem større med henblik på at imødekomme efterspørgslen, så siger vi ja. Det betyder, at vi kan få nogle flere overnatninger, fordi det er med henblik på udlejning. Det er klart, at de her store sommerhuse er eftertragtede, fordi der ikke er så mange af dem - specielt ikke lige her midt i landet, siger Morten Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce