Annonce
Kerteminde

I sine kåde teenagerår spillede revyskuespiller smart i Kerteminde: Her er tre ting, hun husker fra den tid

Marinaen er et af se steder i Kerteminde, hvor Christine Astrid Nielsen husker, at hun med egne ord "spillede smart" i sine kåde ungdomsår. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Revyskuespiller Christine Astrid Nielsen er oprindeligt fra Odense. Derfor har hun allerede lidt kendskab til Kerteminde, inden hun - midlertidigt - flytter til kystbyen.

Revyskuespiller i Kerteminderevyen, Christine Astrid Nielsen, har denne sommer valgt at leje et byhus i Kerteminde og flytte hele sin familie med fra Valby til Fyn, mens hun laver revy på Tornøes Hotel.

For Christine Astrid Nielsen er Kerteminde ikke en hel fremmed by, for hun kommer oprindeligt fra Odense og har jævnligt været i Kerteminde.

- Jeg har knoklet mine 21 kilometer på cykel fra Odense for at komme ned og spille smart i mine kåde teenageår, fortæller hun.

Annonce

Her er tre ting, hun husker og glæder sig til at se igen.

1 Marinaen

- Helt tilbage i 90’erne havde jeg en kæreste, hvis far havde Marinaen. Så der var vi meget og hørte musik, spillede smarte og drak øl i smug. Jeg ved godt, at Marinaen nu er lukket, men bygningen er der da. Det er som en svunden tid. Jeg husker, at der lå en lille Tuborg-båd

2 Strand og ishus

-Jeg husker stranden og ishuset, hvor der var en særlig stemning og en duft af sommer. Den glæder mig til at fornemme igen.

3 Sommerhusområdet

- Sommerhusområdet, der ligger ud til stranden, er også noget særligt, som jeg ligesom får glimtvise billeder af, når jeg tænker tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce