Annonce
Nordfyn

I risikogruppen: Stafet for livet udskudt på grund af corona

Stafet For Livet i Bogense bliver udskudt til næste år, da de kræftramte er i risikogruppen og derfor særligt sårbare overfor corona. I stedet for stafetten afholdes der lysceremoni den 5. september. Arkivfoto: Jakob Friis Petersen
På grund af coronasituationen er Stafet For Livet på Nordfyn i år udskudt til næste år.
Annonce

Bogense: Dette års Stafet For Livet på Nordfyn udskydes til 2021. Det oplyser styregruppen bag i en pressemeddelelse.

Arrangementet, hvor der sættes fokus på kræftsagen, skulle have været holdt den 12. og 13. september i Bogense Hallerne, men på grund af coronasituationen har folkene bag valgt at rykke stafetten til næste år.

- Vi ved, at deltagelse i Stafet For Livet er en unik oplevelse og har stor betydning for familier berørt af kræft. Det er derfor også med stor beklagelse, at vi i år ikke kan gennemføre Stafet For Livet Nordfyn, men samtidig er netop kræftramte blandt de sårbare, vi skal passe særligt godt på lige nu, siger Bente Domino, der er formand for styregruppen.

I forbindelse med Stafet For Livet afholdes der også lysceremoni, hvor man kan tænde et lys til minde om dem, der har mistet livet til kræft, eller som støtte til dem, der kæmper med kræft. Lysceremonien afholdes dog stadig, men det bliver den 5. september i stedet for.

Overskuddet fra arrangementet, der i år ville være afholdt for niende gang, går til Kræftens Bekæmpelse.

Det præcise tidspunkt for lysceremonien er ikke oplyst, men styregruppen opfordrer til, at man holder øje med deres hjemme- og facebookside.

Stafet for Livet plejer at samle rigeligt ind til den gode sag. Således blev sidste år samlet 144.304 kroner ind, mens de i 2018 tælle hele 180.394 kroner sammen ved stafettens afslutning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Kerteminde

At blive voksen

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce