Annonce
112

I retten: Beboer greb indbrudstyve på fersk gerning

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager
To mænd blev onsdag varetægtsfængslet efter et indbrud i Tommerup, hvor beboer på første sal alarmerede politiet, da vedkommende opdagede ubudne gæster i stueetagen.
Annonce

Tommerup: En beboer i en ejendom på Vestervangen i Tommerup fik sig tirsdag formiddag en ordentlig forskrækkelse, da vedkommende hørte, at nogen brød ind i huset, hvor beboeren befandt sig på førstesalen. Beboeren ringede 1-1-2, og efter en eftersøgning med hundepatrulje i området, blev to mænd senere på dagen anholdt af politiet.

Før politiet ankom, var indbrudstyvene begyndt at slæbe møbler ud af huset, står der i Fyns Politis døgnrapport.

De to mænd blev onsdag i grundlovsforhør for lukkede døre og blev begge varetægtsfængslet i 14 dage, fortæller Fyns Politis anklager Ann-Sophie Serring. Dørlukningen skete af hensyn til efterforskningen, fordi man har mistanke om, at der stadig er nogle gerningsmænd på fri fod, oplyser hun.

I politiets døgnrapport fremgår det, at de to mænd, som brød ind i ejendommen i Vestervangen, beskrives som unge og mørkklædte, og at den ene var solariebrun. Vagtchef Anders Furbo Therkelsen vil ikke bekræfte, om signalementet passer på de to anholdte. Men han bekræfter, at der i timerne efter indbruddet fandt en eftersøgning sted i Tommerup.

Ifølge livlig debat i facebookgruppen "5690 Tommerup" var Fyns Politi til stede i området omkring Vestervangen med flere patruljevogne og politihunde i timerne efter indbruddet.

Opdateret klokken 15.30 onsdag med oplysninger om varetægtsfængsling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce