Annonce
Fyn

Død efter ulykke i banegårdscenter: Kvinde dræbt af el-scooter på rulletrappe

Rulletrappen, hvor ulykken fandt sted, var fredag sidst på eftermiddagen fortsat spærret af i Odense Banegård Center. Det er den trappe, som går ned til spor 3 og spor 4. Foto: Bjarke Vestesen
Ældre kvinde døde fredag eftermiddag af sine kvæstelser, efter at hun tidligere blev ramt af en el-scooter på en rulletrappe i Odense Banegård Center.
Annonce

En 70-årig kvinde døde fredag eftermiddag på Odense Universitetshospital, efter at hun tidligere var blevet ramt af en el-scooter på en rulletrappe i Odense Banegård Center.

Ulykken skete omkring middagstid, hvor kvinden var cirka midtvejs på rulletrappen ned til et af sporene i banegårdscentret. Uvist af hvilken grund blev hun pludselig ramt af en el-scooter ført af en 49-årig kørestolsbruger.

Umiddelbart efter ulykken var det klart, at kvinden var kommet meget alvorligt til skade og svævede i timerne efter i livsfare. Omkring klokken 17 kunne Fyns Politi meddele, at kvinden var afgået ved døden. De pårørende er underrettet.

Kvinden blev straks efter ulykken kørt til Odense Universitetshospital, hvor hun blev forsøgt reddet. Politiet arbejdede på stedet længe efter, at ambulancen var kørt af sted med kvinden.

Hvorfor den 49-årige mandlige kørestolsbruger forsøgte at komme ned ad rulletrappen til perronen med sin el-scooter er endnu uvist, men han slap fra ulykken med mindre knubs. Det skal nu opklares, hvordan ulykken kunne ske, og hvorfor han valgte rulletrappen frem for de elevatorer, som går fra banegårdscentrets anden sal ned på perronerne. Det har ikke været muligt at afhøre manden om en forklaring på ulykken.

- Vi har sikret videoovervågning fra banegårdscentret omkring ulykkesstedet, og vi har sikret el-scooteren til nærmere tekniske undersøgelser, ligesom vi skal tale med vidner til ulykken, siger vagtchef Milan Holck Nielsen, Fyns Politi, og fortsætter:

- Hvor meget har han haft med det at gøre, hvordan kunne det ske, og hvad var de præcise omstændigheder, siger vagtchefen om de mange spørgsmål, politiet nu skal forsøge at finde svar på.

Indtil videre er kørestolsbrugeren sigtet for uagtsomt betydelig legemsbeskadigelse.

- Vi kan ikke sige præcist endnu, hvad den endelige sigtelse kommer til at lyde på. Det vil være i forhold til mandens tilstand og de faktiske omstændigheder, siger vagtchefen.

Det var her i Odense Banegård Center, at ulykken fredag middag fandt sted. En ældre kvinde blev hårdt kvæstet efter at være blevet ramt af en el-scooter på rulletrappen. Foto: Bjarke Vestesen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Enorm frustration efter nej til motorbane: - Vi har allerede taget hensyn til vandsalamanderen

Annonce