Annonce
Fyn

I Lillebælt: Monster-stort skib lægger til kaj

Krydstogtskibet Serenade of the Seas med plads til op mod 2500 gæster ombord har tidligere besøgt Fredericia. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Krydstogtskibet "Serenade of the Seas" vender tilbage til byen på torsdag.

Fredericia: Torsdag den 15. juni lægger et af de store amerikanske krydstogtskibe til kaj kl. 7. Det er skibet Serenade of the Seas, som har plads til 2490 gæster og 850 besætningsmedlemmer.

Serenade of the Seas har tidligere besøgt Fredericia - både i 2015 og 2016 - og vender nu tilbage for tredje gang. Skibet tilhører det amerikanske rederi Royal Caribbean med hovedsæde i Miami. Rederiet har rejsemål over det meste af verden - blandt andet Alaska, Australien, Mellemøsten og Sydamerika.

Serenade of the Seas er bygget i 2003 og med en længde på 294 meter vil skibet optage en anselig plads på krydstogtkajen i Fredericia. Fredericias gæster går ombord på skibet onsdag den 14. juni i København og fortsætter fra Fredericia videre til Warnemünde i Tyskland.

På forhånd er der solgt guidede ture i Fredericia og omegn til krydstogtgæsterne foruden busture til omkringliggende attraktioner.

Serenade of the Seas forlader Fredericia igen klokken 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fundet skyldig: 42-årig mand udnyttede dement 91-årig kvinde til sex på plejehjem

Odense

Jeppe Aakjær eller Bendt Bendtsen

Annonce