Annonce
Middelfart

I løb ad Østre Hougvej: Indbrud førte til civil anholdelse

Lørdag aften udviklede sig dramatisk på Østre Hougvej, hvor et indbrud førte til en civil anholdelse. Arkivfoto: Michael Bager

Middelfart: Lørdag aften udviklede sig dramatisk for en gruppe borgere i Middelfart.

Det startede med, at en borger hørte et brag. Braget viste sig at være en knust rude, hvorigennem en indbrudstyv kunne skaffe sig adgang til en bolig på Østre Hougvej i Middelfart.

- Da han (genboen red.) kommer ud, kan han se, at der kommer én ud ad den rude, og så løber han efter ham, forklarer Finn Wegner Petersen fra Fyns Politi.

Annonce

Jagten på indbrudstyven går ned ad Østre Hougvej, hvor en anden borger undervejs bemærker tumulten og slutter sig til forfølgelsen for at hjælpe. Endelig får de to borgere stoppet indbrudstyven på Sverigesvej, en sidegade til Østre Hougvej.

- Så får de ham pågrebet, og han erkender med det samme, at han har lavet det her indbrud, siger Finn Wegner Petersen om den civile anholdelse af en 29-årig mand.

På den 29-årige indbrudstyv blev der fundet en kasse med ure, som han havde taget fra boligen. Borgerne tilbageholdt ham, indtil Fyns Politi ankom til stedet klokken 20.56 - knap tyve minutter efter anmeldelsen kom ind.

Indbrudstyven har efterfølgende fået en straksdom i retten. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvad dommen lyder på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce