Annonce
Kerteminde

I kritisk tilstand: 77-årig kvinde ramt af bil i rundkørsel

Arkivfoto: Palle Herløv.

Søndag klokken 14.21 blev en 77-årig kvinde ramt af en bil i rundkørslen mellem Odensevej, Birkevej og Viadukten i Langeskov. Bilen ramte hende med højre side.

Kvindens tilstand er søndag aften meget alvorlig. Hun er indlagt på Odense Universitetshospital og er i akut livsfare, oplyser vagtchef Lars Thede, Fyns Politi.

- Om hun var i færd med at krydse vejen, ved vi ikke, men hun bliver ramt af en bil, der snitter hende, fortæller han.

Bilen blev ført af en 37-årig mand fra Østfyn.

- Han fortæller os, at han ikke aner, hvor kvinden kom fra, og at han slet ikke havde bemærket hende, siger Lars Thede, der understreger, at føreren efter uheldet handlede helt korrekt ved at stoppe og tilkaldte hjælp.

Der er er heller ingen mistanke om, at bilens fører har været påvirket af hverken alkohol eller andet, oplyser han.

Politiet har mandag morgen ikke modtaget nye oplysninger om kvindens tilstand, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Henrik Krøjgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Danmark

Live: Coronapatienter er længere i respirator end forventet

Annonce