Annonce
Nordfyn

I kirke på Facebook: Vesterbo vil gerne vise virtuelle andagter

Ulrik Andersen håber, at blandt andre beboerne på Plejecenter Vesterbo kan få glæde af, at de månedlige morgenandagter i Søndersø Kirke bliver sendt i fuld udstrækning på Facebook. Foto: Henrik Larsen
Annonce

Søndersø: Den første torsdag i hver måned er der morgenandagt i Søndersø Kirke, og de, der ikke har mulighed for at møde op i kirken, kan følge med via kirkens Facebook-side.

Det er en mulighed, som, sognepræst Ulrik Andersen håber, at blandt andre beboerne på Plejecenter Vesterbo kan få glæde af og gerne se med i fællesskab.

Og på Vesterbo hilser centerleder Susanne Holm Rasmussen initiativet velkomment.

- Det vil vi meget gerne bakke op. Vi ved, at gudstjenester betyder meget for mange af vores beboere, og det er en mulighed for at ramme bredere, fordi de, der ikke er i stand til at tage i kirke, kan lytte med virtuelt, siger centerlederen.

- I løbet af efteråret har vi haft udendørs gudstjenester, indtil det blev for koldt til det. Præsten og organisten har stået ude i gårdhaven, og så har beboerne siddet indenfor. Det har de været rigtig glade for, fortæller hun.

- Jeg regner med, at vi starter med det virtuelle lige så snart, vi kan få teknikken til at virke, siger Susanne Holm Rasmussen.

Med den nuværende corona-situation må beboerne ikke være sammen på tværs af husene i plejecenteret, så fælles aktiviteter skal begrænses til hvert hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce