Annonce
Erhverv

Voxpop: Hvorfor holder du i kø efter gule blomster?

Gartneriet Hanse i Stige forærede 100.000 usælgelige påskeliljer væk til morgenfriske læsere af Fyens Stiftstidende. Vi tog en snak med fire af dem. Foto: Michael Bager
Læserne af Fyens Stiftstidende holdt i kø for at hente gule blomster og bakke op om gartner Johnni Rasmussens initiativ.

- De skal ud i haven

Lita Nielsen og Helge Pedersen, Stige.

- Vi kender skam Johnni rigtig godt. Jeg kan godt forstå ham, når nu han ikke kan komme af med de blomster. Der skal plantes ude i haven nu, og så skal min datter giftes snart, så hun skal også have nogen.

Annonce
Helge Pedersen og Lita Nielsen. Foto: Michael Bager

- Vi skal støtte gartnerne

Dunja Rosendahl Nielsen, Otterup.

- Jeg er selv ud af en gartnerfamilie, så det er vigtigt, at vi bakker op om branchen, som har det svært. Jeg ville gerne have støttet Johnni, så kan du ikke bede ham om at sætte sit mobilnummer op, så vi kan overføre nogle penge på Mobilepay.

Dunja Rosendahl Nielsen Foto: Michael Bager

- Hjælper de demente i Nyborg

Birgit og Simone Baagøe, Nyborg.

- Vi er her for at hente blomster til plejehjemsbeboerne i Nyborg. Min gamle svigermor på 80 år er jo vant til at få besøg, og hun kan slet ikke forstå, at vi ikke kommer forbi i øjeblikket. Deres hverdag er slået i stykker, så de skal have nogle blomster.

Simone og Birgit Baagøe. Foto: Michael Bager

- De de gamle i Kirkendrup

Anders Spangsbøg og Karina Jørgensen, Kirkendrup.

- Det er fantastisk, det gartneren gør. Vi skal have blomster med til plejehjemmet og de ældre i Kirkendrup, som ikke kan komme ud selv. Min bedre halvdel arbejder på det lokale plejehjem, så de skal have blomster, siger Anders.

- Vi skal nok sørge for at Kirkendrup bliver helt gul med alle de løg, vi lægger i jorden, siger Karina.

Karina Jørgensen og Anders Spangsbøg. Foto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce