Annonce
Nordfyn

I forvejen rekordsalg af byggegrunde på Nordfyn: Nu kommer der endnu 40 udstykninger

Salget af parcelhusgrundene i Pilgårdsvænget i Søndersø er gået så godt, at Teknik- og Miljøudvalget i Nordfyns Kommune nu har planlagt byggemodning af yderligere 40 parcelhusgrunde i området. Her ses en byggemodning syd for Gimsinghøje. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Det går godt med hussalget i Søndersø. Så godt, at kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune nu har vedtaget udstykning af endnu 40 byggegrunde.

Søndersø: Køb en byggegrund i Søndersø og overtog den til januar næste år.

Sådan kan den beslutning, der torsdag aften blev blåstemplet på mødet i kommunalbestyrelsen oversættes. Så hurtigt som muligt sættes der gang i udstykningen af 40 byggegrunde i Pilegårdsvænget i Søndersø.

Og dermed et signal om, at Nordfyns Kommune arbejder for at fastholde og udvikle den voksende besætning. Salget af byggegrunde er historisk højt i Nordfyns Kommune. En medvirkende årsag er, at priserne i og omkring Odense er vokset de seneste år. Og med udsigt til, at man så at sige kan få meget mere for pengene, hvis man rykker lidt flere kilometer bort fra Odense-området, er der basis for yderligere salg.

Dertil skal selvfølgelig ikke undervurderes de lyksaligheder, som Nordfyn byder på.

De nye byggegrunde i Pilegårdsvænget vil være i størrelsesordenen 909 til 1.047 kvadratmeter. De bliver en del af anden etape til den udstykning, der blev igangsat i marts 2015 ved etableringen af Pilgårdsvænget.


Dengang etablerede man 45 parcelhusgrunde, hvoraf 98 procent nu er solgt. Der er kun én usolgt grund tilbage. Derfor bygger man nu til i håbet om at kunne følge med efterspørgslen.


Dengang etablerede man 45 parcelhusgrunde, hvoraf 98 procent nu er solgt. Der er kun én usolgt grund tilbage. Derfor bygger man nu til i håbet om at kunne følge med efterspørgslen.

- Det er vigtigt hele tiden at have varer på hylden, hvis man kan sige det på den måde, anfører borgmester Morten Andersen (V).

De nye udstykninger kommer til at koste godt 16 millioner kroner. I forhold til det oprindelige budget er der givet en tillægsbevilling på godt to millioner kroner.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce