Annonce
Underholdning

I byen: Teater Momentum tør virkelig tage chancer

Til koncerten i Helios i Faaborg har den svenske jazzsangerinde Ellen Andersson (foto) allieret sig med Anton Forsberg, Thomas Fonnesbæk og Morten Lund. Foto: PR
Fynske kulturpersonligheder giver deres personlige anbefalinger af den kommende uges kulturtilbud.
Annonce

Ugens gæsteanbefaler:

Anders Mogensen, jazztrommeslager, Odense.

1 Jazz Jam

Som altid vil jeg starte min uge på Dexter, som jo er nyrenoveret, og må være et af Danmarks bedste spillesteder pt. I morgen mandag er det saxofonisten Hans Mydtskov, som er jamvært. Hans gør altid et fantastisk job, og der vil helt sikkert blive musiceret på højeste niveau. Syddansk Musikkonservatorium har et fantastisk samarbejde med Dexter/Posten.

Dexter, Odense, mandag 21/10 kl. 20.

2 Jazz på svensk

Helios Teatret er et fantastisk sted i Faaborg. Nyrenoveret og med en skøn musisk profil, hvor de plejer de smalle genrer. Denne aften er der jazz på svensk. Uhm! Der vil helt sikkert være referencer til Monica Zetterlund og Jan Johansson. To af mine egne svenske favoritter. Line-up på denne aften er helt i top. Det er et hold af de stærkeste danske og svenske musikere.

Helios Teatret, Faaborg, tirsdag 22/10 kl. 19.30.

3 Afrojazz

Teater Momentum er meget mere end et teater. De har en skarp musikprofil og tør virkelig tage chancer og præsentere spændende musik fra hele kloden. Denne aften har de besøg af Suwalski Trio. Jeg vil tro, at der er lagt op til et musikalsk topmøde med fokus på World Music.

Teater Momentum, Odense, torsdag 24/10 kl. 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce