Annonce
Underholdning

I byen: Odense Zoo er altid et hit i vores familie

Danmarks største rockband, Gasolin, der op igennem 70'erne hyldede livet og kvinderne, bliver lørdag 4. januar hyldet af fem kvinder, der med høj oktan og rockhjelmen spændt godt fast sætter strøm til de velkendte sange og giver dem ny energi. Foto: PR
Fynske kulturpersonligheder giver deres personlige anbefalinger af den kommende uges kulturtilbud.

Ugens gæsteanbefaler:

Tue Fabricius, kulturhusleder, Bastionen, Nyborg.

1 Forestilling om livets sidste kapitler

En af mine absolutte favoritteaterskabere er Hans Rønne. Det er poetisk, morsomt og overraskende hver gang. Nu er han afsted med sin nye turnéforestilling, "Det begynder at blive koldt om fødderne", der også når rundt på Fyn hele næste år. Man kan dog nå det i Haderslev inden nytår, hvis man ikke kan vente med at se stykket om den uundgåelige menneskelige slutning: død - med forhåbentligt et vanligt Hans Rønne perspektiv, hvor der også er plads til humoren.

Teatret Møllen, Haderslev. Mandag 30/12 kl. 20.

2 Kvindekraft på Tobaksgaarden

Kollegaerne på Tobaksgaarden i Assens har igen i år inviteret de fem kvinder, der udgør Gasoline – og som hædrer Danmarks måske mest legendariske rockband gennem tiderne. De siger selv, at ideen er "at sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester: Gasolin". Mænd er ikke en del af orkestret, men jeg tror nok, at vi er velkomne til koncerten - og de gode folk i Assens sørger som vanligt for dejlige rammer om koncerten.

Tobaksgaarden, Assens. Lørdag 4/1 kl. 21.

3 Pingviner og løvegab i mørke

Odense Zoo er altid et hit i vores familie. Men det bliver helt særligt her i årets start, hvor haven på særlige aftener bliver lyst helt op i alskens farver, så får både dyr og mennesker pludselig øje på nyt i indhegningerne. Som sidste år, hvor jeg stod og kiggede på kameler sammen med den fem-årige: Vi står lænet op ad et hegn, og da jeg kigger mig over skulderen, var den store hantiger - uden en lyd - stået klods op ad hegnet og kigget på os. Pyh, for et adrenalinkick - vi skal uden tvivl afsted til lysaften igen i år.

Odense Zoo, Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce