Annonce
Middelfart

I brand og udsat for indbrud: Køretøjer hårdt ramt i løbet af weekenden

Biler blev udsat for lidt af hvert henover weekenden. Genrefoto.

Nordvestfyn: Køretøjer er både gået op i røg, haft besøg af folk med lange fingre og er forsvundet ud af det blå.

Det har ikke været sjovt at være blandt de bilejere, som henover weekenden har været udsat for det ene eller andet.

Lørdag blev Trekantsområdets Brandvæsen eksempelvis kaldt ud til brand i en bil ved rastepladsen Lillebælt Syd i vestgående retning.

Indsatsleder Per Møller oplyser, at der sandsynligvis var tale om en kortslutning, der fik køretøjet til at bryde i brand ved 15-tiden. Der er ikke yderligere meldinger om hverken bil eller ejer.

Og det er ikke den eneste ærgerlige bilejer.

En ejer mangler ifølge Fyns Politis døgnrapport sin sølvgrå stationcar Fiat Stilo Multi Wagon, der er blevet stjålet med rette nøgle i tidsrummet lørdag eftermiddag til søndag morgen. Den er efterlyst med registreringsnummeret XJ55451.

Mindre held havde en biltyv på Jyllandsvej i Middelfart fra fredag til søndag, da man forsøgte at stjæle en rød Citroën C1. Den ene dør var i hvert fald brudt op, og ratlåsen hang under rattet.

Annonce

Håndværkerbiler tømt

På Syrenvej i Middelfart og Aaløkkevej og Kirkevej i Nørre Aaby har personer med lange fingre haft dem lidt for langt fremme efter indbrud i tre håndværkerbiler.

Der er stjålet et hav af værktøj såsom sømpistoler, kabeltromler, batterier, skruemaskiner, forskellige typer save, topnøglesæt og så videre.

En varebil på Østre Hougvej i Middelfart gik heller ikke fri. Her melder døgnrapporten om en smadret bagrude i en Ford Focus. Hærværket er sket natten til lørdag.

Vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen fortæller, man oplever det jævnligt, at håndværkerbiler på den måde bliver tømt.

- Det har været et problem gennem lang tid, at der bliver stjålet fra håndværkerbiler, som vi kalder dem. Det kan være, hvis man stiller dem steder, hvor der ikke er udsyn til dem, eller de ikke er sikret bag et hegn, siger vicepolitiinspektøren.

- Et umiddelbart godt råd er, at hvis man har værktøj for 20-50.000 kroner eller mere, så bør man have en alarm på bilen, supplerer han.

Hvis man har oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen, kan man kontakte Fyns Politi på 114.

Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce