Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hynkemejer har opsagt tjansen: Svanninge Sognegaard skal have ny vært

Karen og Kenneth Grubbe Hynkemejer helliger sig nu tjansen i Øster Hæsinge Forsamlingshus samt skolemad og firmamad ud af huset. Arkivfoto: Kim Rune
Karen og Kenneth Grubbe Hynkemejer har opsagt kontrakten som værtspar i Svanninge Sognegaard. Formand har allerede afløser i kikkerten.
Annonce

Svanninge/Millinge: I juli overtog Karen og Kenneth Grubbe Hynkemejer værtsrollerne i Svanninge Sognegård, men ved årsskiftet har de opsagt deres kontrakt. Det betyder, at bestyrelsen nu skal ud og finde en ny vært, der kan tage over, når parret stopper med udgangen af marts.

Karen og Kenneth Grubbe Hynkemejer har også værtsrollen i Øster Hæsinge Forsamlingshus samt leverer skolemad til seks skoler i Faaborg-Midtfyn samt firmamad ud af huset.

- Vi vil gerne satse endnu mere på skolemad og firmamad. Det harmonerer bedre med vores familieliv. Det kan vi lave i dagtimerne, mens børnene er i skole, siger Karen Grubbe Hynkemejer, der dog må på udkig efter et køkken, hvorfra hun kan producere firmamaden.

- Det handler om ovnkapacitet, så der må vi på jagt, siger hun.

Karen og Kenneth Grubbe Hynkemejer afvikler naturligvis de arrangementer, der er i bogen i Svanninge Sognegaard frem til udgangen af marts.

- Herefter regner vi med, at en ny vært tager over, siger Karen Grubbe Hynkemejer.

Og det satser formand Ernst Jørgensen også på.

- Vi skal selvfølgelig have ansat en ny, og vi har allerede én i kikkerten. Vi har samtale inden længe, og så regner vi med, at det falder på plads, så der ikke bliver noget hul, siger han og fremhæver det kvaliteter, han gerne ser hos en kommende vært.

- Sognegaarden skal først og fremmest være for de folk, der kommer i huset. Men man skal selvfølgelig også kunne levere mad ud af huset, så man har noget at fylde sin tid ud med som vært. Så det er de hensyn, man skal kunne balancere, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Blus på glødelampen i Aarhus

Nyborg

Bevar naturen på Nyborgs volde

GOG

Genlæs livebloggen: GOG tager den første titel i 13 år efter drama

Annonce