Annonce
OB

Hyllegaard: Det er da smukt

Mikkel Hyllegaard og Sveinn Gudjohnsen fik snakken om krise i OB til at forsvinde for en stund. Foto: Claus Fisker
De to målscorere Mikkel Hyllegaard og Sveinn Gudjohnsen havde hver deres tilgang til hvordan en kugle skal sparkes i kassen
Annonce

FODBOLD: Mikkel Hyllegaard var en eftertragtet herre efter kampen mod AaB. Efter at have snakket med tv-stationerne, havde han følgende udtalelse til Sport Fyn.

- Issam får bolden centralt i banen og ser mit dybdeløb og ligger den fantastisk. Den ligger lige hvor den skal foran mig, så jeg lige kan tage et træk. Der går mange tanker igennem hovedet, når man har så meget tid, så selvfølgelig når jeg at tænke over, hvor den skal sættes, sagde Mikkel Hyllegaard.

Angriberen var selvsagt glad for sejren.

- Det betyder sindssyg meget. Vi viser at vi godt kan spille fodbold. Det har vi vidst hele tiden, men det har været en masse, der har været i tvivl.

- Det er ikke meget spilletid jeg har fået i den her sæson, så at gå ind og score et mål og vise at man er varm, det er superfedt.

Han havde også overskud til at rose sin islandske angrebskollega, der også blev sat på banen og vendte kampen.

- At vi begge to går ind og vender kampen, det er da smukt.

Sveinn Gudjohnsen var også tilfreds med sin egen kanonkugle og beskriver den på følgende måde.

- Issam gav mig en god bold over den sidste forsvarer og mens den hang i luften tænkte jeg, at jeg bare skulle smække til den. Og heldigvis gik den ind. Det var med min højre fod, som ikke er den stærkeste. Men det virkede.

- Vi får at se, jeg kan bare kæmpe hårdt. Forhåbentlig giver træneren mig mere tid.

- I de seneste kampe har jeg været uheldig ikke at score. Især mod Randers, hvor målmanden tog mit skud. Men heldet var med mig i dag.

I slutminutterne havde OB fire angribere på banen. Der var en vigtig grund til, at det ikke gik galt ifølge islændingen.

- Vi stolede på vores forsvarsspillere. At de ville redde os, hvis vi mistede bolden. Og det var hvad de gjorde. Men vi spillede godt sammen os fire oppe foran, og vi mistede ikke bolden, sagde islændingen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce