Annonce
Middelfart

Hyldest til handels- og kulturlivet blev et tilløbsstykke: Se alle vinderne her

Dagli'Brugsen i Brenderup løb med hædren i kategorien Service. Foto: Klaus Knakkergaard.
300 publikummer var på plads på Park Hotel lørdag aften, da Byens Bedste Middelfart 2019-kampagnen nåede sit klimaks med uddelingen af 12 statuetter. Det er første gang, Melfar Postens læsere har indstillet og stemt på deres favoritter.

Nordvestfyn: Fakler, rød løber, takketaler og god musik satte den rette stemning, da 300 publikummer lørdag aften samledes på Park Hotel for at hylde det lokale handels- og kulturliv ved awardshowet Byens Bedste Middelfart 2019.

Det er Melfar Posten, der har bedt sine læsere om først at indstille kandidater og siden stemme favoritterne frem til en afgørelse. Der var ni kategorier i spil, og hvis man på forhånd havde været i tvivl om, hvorvidt Byens Bedste-kampagnen kunne række ud over Middelfarts bygrænser, så havde avisens læsere et tydeligt svar. For fire ud af de ni kategorier gik til kandidater, der har til huse uden for Middelfart og Strib.

Formålet med kampagnen er at sætte fokus på alt det gode, der findes i kommunens handels- og kulturliv i en tid, hvor tomme butikslokaler er en trussel mod enhver handelsby. Med kampagnen har avisen samtidig ønsket at give sine læsere overblik over steder, begivenheder og foreninger i hele kommunen.

Annonce

Byens Bedste Middelfart 2019

Følgende vindere blev udråbt:

Shopping og mode: Susanne M
Specialbutik: Helsam
Håndværker: Slagteren på Odensevej
Restaurant: Båringskov Gl. Badehotel Fiskerestaurant
Service: DagliBrugsen Brenderup
Café og takeaway: Stinas
Kultur og underholdning: Panorama Middelfart
Motion, fitness og velvære: Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup
Turistattraktion: Bridgewalking Middelfart

16.697 afgivne stemmer

Parolen om at præsentere "alt det gode fra lokalområdet" var tæt på gennemført. Statuetten er skabt af den lokale keramiker Anitta Due, aftenens åbningsnummer blev leveret af det lokale band Two Times Fifty og konferencier var Erik Nielsen, der bor i Middelfart. Overrækkerne af de mange statuetter var også alle lokale. Kun det musikalske indslag fra Rasmus Walter var hentet uden for kommune-grænsen.

Kampagnen har tiltrukket 1618 indstillinger til de ni kategorier og tre specialpriser, som blev uddelt. En jury på fem personer (uden deltagelse af avisen) har fundet 36 nominerede, og dem har læserne så kunnet stemme på. Det har 3022 personer gjort, og de har tilsammen afgivet i alt 16.697 stemmer. Og med 300 publikummer på plads i salen har Byens Bedste dermed fået en solid start.

Melfar Posten satser da også på at gentage kampagnen de kommende år. Om det lykkes, afhænger af opbakningen fra det lokale erhvervsliv. I år var syv partnere tilknyttet kampagnen.

Herudover havde tre sponsorer givet hver 10.000 kroner til hver deres specialpris. Brobyggerprisen gik til genbrugskonceptet Minikartellet. Optimistprisen gik til landsbyen Føns og Fællesskabsprisen gik til Middelfart Ungdomsskoles Musical.

Det er den lokale keramiker Anitta Due, der har skabt statuetten. Da hun blev præsenteret på scenen, hev hun uventet en ekstra statuette frem, som gik til Melfar Posten for at stå bag prisuddelingsshowet.

Se de øvrige vindere i faktaboksen.

Alice Petersen, indehaver af Helsam i Middelfart, der vandt i kategorien Specialbutik. Foto: Klaus Knakkergaard.
Humøret var højt under showet. Foto: Klaus Knakkergaard.
En heldig deltager vandt en Børge Mogensen-stol fra FDB. Foto: Klaus Knakkergaard.
Stemningsfuld aften på Park 1 i Middelfart. Foto: Klaus Knakkergaard.
Annita Dues flotte statuette. Foto: Klaus Knakkergaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce