Annonce
Sydfyn

Hygiejne-problemer udløser bøde og sur smiley: Ejer er utilfreds med Fødevarestyrelsen

Det blev til en sur smiley for Bazar Svendborg 8. juli, men ejeren er ikke tilfreds med afgørelsen. Arkivfoto: Martin Franciere
Dårlig mulighed for håndvask og manglende beskyttelse af mad mod skadedyr kostede Bazar Svendborg klækkelig bøde ved kontrolbesøg. Ejeren er ikke tilfreds.
Annonce

Svendborg: Bazar Svendborg på Ørbækvej fik en sur smiley og en klækkelig bøde på 5000 kroner af Fødevarestyrelsen efter en kontrol 8. juli. Det fremgår af en kontrolrapport udarbejdet efter besøget.

Den tilsynsførende besøgte bazaren efter en forbrugerhenvendelse, og her fandt man ifølge kontrolrapporten en håndvask blokeret af opvask, og ved butikkens anden håndvask placeret tæt på en ødelagt softicemaskine virkede det varme vand ikke.

- Når tilsynsførende og medarbejder drejer på hanen fra koldt til varmt, stopper vandet med at rinde. Når der tændes for koldt vand rinder vandet, men dette er ikke tilfælde, når der tændes for det varme vand, skriver tilsynsførende.

Derudover fremgår det, at uemballerede hvidløg, lime, auberginer, vindruer, blommer, peberfrugter, kartofler og salater blev opbevaret i en reol udedørs om natten uden beskyttelse mod skadedyr.


Vi har kun brug for den ene håndvask. Vi er jo en butik og ikke en restaurant. Jeg er slet ikke tilfreds med afgørelsen

Nesrine Laknaoui, ejer, Bazar Svendborg


I rapporten kan man læse, at virksomheden bemærker, at man gør dette,"fordi vi har set at andre supermarkeder også har deres frugt og grønt udenfor."

Ejer af Bazar Svendborg, 44-årige Nesrine Laknaoui, er ikke tilfreds med afgørelsen fra Fødevarestyrelsen.

- Vi har kun brug for den ene håndvask. Vi er jo en butik og ikke en restaurant. Jeg er slet ikke tilfreds med afgørelsen, siger ejeren.

Hun fortæller, at hun har tænkt til at klage over bøden og den sure smiley i kontrolrapporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Sidste punktum i kemisag fra Seden: Ny ejer har fået fjernet farlige kemikalier

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce