Annoncørbetalt indhold

Hybel kommer endnu tættere på fynske nybyggere

Hybel har sat et skarpt hold af ansatte i Kolding. Her ses en del af holdet foran det nye kontor.
Hybel har åbnet kontor i Kolding, hvilket er et naturligt område at udvide i for byggefirmaet fra Horsens. Firmaet lægger vægt på lokalkendskab både ift. kunder, håndværkere og medarbejdere.

Historien om Hybel er historien om seks familiefædre med erfaring fra byggebranchen, der for fem år siden gik sammen om at skabe dét husfirma, som de altid selv havde drømt om at arbejde i.

- Det giver bestemte værdier at have vores baggrund i forhold til den oplevelse, vi gerne vil give kunderne. Når de bygger hus, laver de den største investering i deres liv. Det giver en forpligtelse til at forstå kunderne og kunne levere både det hus, de drømmer om, men også den oplevelse, der gør, at det bliver til en positiv milepæl i livet at være nybygger, siger Brian Langvad, adm. direktør hos Hybel.

Nyt kontor i Kolding

Annonce

Den gode oplevelse kommer nu tættere på de fynske nybyggere, idet Hybel har åbnet kontor i Kolding.

- Det er altid en fordel at være tæt på kunderne, og det bliver vi nu i endnu højere grad med det nye Kolding-kontor, der efter planen skal vokse sig større. Målet er et større showroom og mere personale i takt med, at vi får mere at lave i området, siger Brian Langvad.

Han glæder sig til at tilbyde de fynske kunder den samme gode oplevelse som i resten af landet, hvor anmeldelser på f.eks. Trustpilot vidner om et professionelt og tålmodigt team, der reagerer hurtigt, når kunderne har spørgsmål, eller når der opstår bump på vejen under byggeprocessen.

Hybel har en dygtig tegnestue, hvor tegnerne sidder og skræddersyr huse til Hybels kunder.

Løser kundernes problemer

En af dem, der hjælper kundernes byggedrømme med at gå i opfyldelse, er byggerådgiver Mich Petersen fra Kolding-kontoret.

- Mange tror, at vi er et almindeligt typehusfirma. Men faktisk laver vi individuelle løsninger til hver enkelt køber og tegner alle huse fra bunden ud fra kundernes særlige ønsker, forklarer han.


Processen begynder typisk med et indledende møde, der afdækker kundens ønske til plantegning, husets placering på grunden og valg af materialer. Og når aftalen er på plads, færdiggør kunden sine skitser med Hybels tegnestue, hvorefter der indsendes byggeansøgning, og processen går i gang.

- Vi står for alt det administrative arbejde og har desuden hele vejen igennem stort fokus på individuelle valg og planløsninger, så kunderne kan føle sig trygge og ender med at komme godt i hus, siger han.

For undervejs er der mange valg, som skal træffes, hvilket kan virke overvældende. For at hjælpe kunderne har Hybel planlægningsbibliotek på sin hjemmeside med over 350 plantegninger, som kunderne kan drømme sig hen i. Og desuden et stort galleri med billeder af en mængde udstillingshuse, der gør det muligt at få et indblik i alt lige fra alkove-løsninger, badeværelsesfliser og bryggers-indretning til carporte, garager og overdækkede terrasser.

Her ses et af Hybels tidligere udstillingshuse i Kolding. Der er to huse mere på vej, som åbner op i efteråret 2021.

Bygger på alle grunde – ingen binding

Vil man som familie se husene i virkeligheden, kan man besøge Hybels udstillingshuse rundt om i landet. Her kan man se mange mulige løsninger og finde ud af, hvad man kan lide, så man er klar, når grundene i nærområdet skal bebygges.

- Vi bygger på alle grunde, og har desuden ansat en udviklingschef i Hybel, som kun har til opgave at køre rundt og finde jord, som vi kan udvikle til byggegrunde og projekter, siger Brian Langvad, der lægger vægt på lokalkendskab både i forhold til kunder, håndværkere og medarbejdere.

- Vi ser Hybel som en familie virksomhed, der vokser, og hvor vægten ligger på de gode relationer. Det gælder lokale håndværkere, som vi gerne vil opbygge længerevarende samarbejder med. Det gælder lokale medarbejdere, som skal være glade for at gå på arbejde hos os. Og ikke mindst lokale kunder, som skal kunne gøre deres boligdrøm til virkelighed sammen med os, siger han.

Hybel

· Hybel bygger huse i hele landet, og du kan besøge vores showrooms i Horsens, Aalborg, Kolding og Roskilde.

· Vi har løbende byggegrunde til salg i hele landet, som du frit kan vælge mellem - uanset om du vil bygge hus med os eller ej.

· Læs mere om vores historie og forretningsgrundlag her

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.