Annonce
Nyborg

Hvornår sker der noget?

Annonce

Læserdebat: Jeg mener, at de politikere, som er valgt ind i byrådet har en forpligtigelse til at komme med noget konstruktivt, de må da have en idé til, hvad der de gerne ville for kommunen, det er det de er blevet valgt til, hvorfor skulle de ellers have en plads i vores kommunes øverst organ.

Vi ser nu venstres store gruppe i byrådet, som er fuldstændig usynlig bortset fra et par stykker. De andre forholder sig passivt. Vi fornemmer, at de næsten ikke er til stede.

Et medlem i gruppen sagde til mig: Jeg lader borgmesteren bestemme dagsorden. Det er får mig til at tænke følgende. Majoren ( borgmesteren) kører sine medlemmer som en flok soldater efter devisen kæft, trit og retning. Dette er for mig ikke i orden.

Hvor er erhvervschefen blevet af? Nu har han ikke være særlig synlig før i tiden , men jeg erfarer, at han er flyttet over i Teknisk forvaltning og er helt væk. Ordner han post der eller hvad?

Før, da socialdemokratiet ledede byrådet, hørte man tit fra erhvervchefen. Hun udtalte sig i avisen om, hvad der skete, og hvad der var i vente. Og der skete rigtig meget før i tiden. Dog bortset fra havnen der også var ledet af en Venstremand, som også var militærmand. Men jeg har hørt fra pålidelig kilde, at borgmesteren også har givet erhvervchefen mundkurv på.

Men da vi må konstaterer, der er tilbagegang over hele linjen, og Nyborg er på vej til en landsby, så er det svært for alle at give positive nyheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Michelsen om de dårlige perioder: - Hvis jeg bliver påvirket for meget, er jeg en skizofren far og mand

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Annonce