Annoncørbetalt indhold

Hvorfor vælge en gaspejs som ny varmekilde?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Danmark kender vi til kolde mørke aftener, hvorfor vi også altid søger at bringe lys og hygge ind i vores hjem. Hvis du er på udkig efter netop dette, kan en gaspejs være en god løsning til dig. Her får du både en effektiv varmekilde, men også et nyt indretningselement.


Annonce

Tiderne med en gammel brændeovn vil altid høre til i de hyggelige minder, men søger du et mere stilrent valg som passer i dit moderne hjem, så er det måske ikke det smarteste. Så hvis du går og overvejer hvad dit næste køb til din bolig er, kan du godt begynde at kigge hos luksusgaspejs i gaspejsens retning.Hvorfor vælge en gaspejs fremfor en brændeovn?

 

Gaspejse bliver med tiden mere og mere populære. Fordi vi gerne vil bringe hyggen ind i vores hjem, vælger mange at bruge stearinlys til at skabe en afslappet stemning. Er du ude efter den lidt mere permanente løsning, som også kan lyse hele rummet op med sine dansende flammer, er en pejs måske nærmere valget for dig.


En gaspejs er både funktionel og stilren. Med den tilhørende fjernbetjening, eller via en app, kan du styre varmen som der kommer fra gaspejsen. Du kan ligeledes vælge at have autentisk kemisk træ liggende i pejsen – herfra kommer der flammer for at skabe looket af en brændeovn. Flammerne er det også muligt at styre styrken på, for at kunne skabe den rigtige stemning til hvert et tidspunkt.Indretning med en gaspejs

 

Indretningsmuligheder er mange, hvorfor du skal vælge en gaspejs. Fordi du ikke er begrænset af at pejsen skal stå op ad en væg, da den ikke skal tilsluttes en skorsten, er det kun fantasien der sætter grænser for hvor og hvordan du vil placere din gaspejs i dit hjem. Du kan vælge at få en indbygget gaspejs eller en fritstående gaspejs, og herunder er mulighederne mange.


Ligeledes er der mange muligheder for valg af materiale, størrelse og stil. Ikke mindst er det muligt både at have en gaspejs indendørs eller udendørs. Valget er dit.Skal jeg vælge en gaspejs ud fra prisen?


Ligesom med andre pejse, er en gaspejs dyr i opstart. Du skal muligvis investere i en gastilførsel som kan tilsluttes din nye gaspejs. Herefter er de dog billigere at fylde op, end hvis du skal ud og bruge en formue på brænde.


Så hvorfor vælge en gaspejs til dit hjem? Gør som mange andre og få en stilren og brugervenlig pejs, som er nem at rengøre og vedligeholde idet der ikke er sod og røg – tjek til et bedre indeklima. Du får det ultimative gadget som kan styres på forskellig vis, samt et eksklusivt element til dit rum.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.