Annonce
Assens

Hvorfor skal udvalget af mad begrænses?

Niels Buhl, Faaborg. Arkivfoto: Jens Wognsen
Annonce

Det at være grøn i Assens Kommune, kan være svært, især når man mener alle skal levere CO2-besparelser, uanset hvor man er i livet. Jeg ligger fuldt på linje med Søren Thomsens (K) mening omkring klimavenlig mad til de ældre borgere i Assens Kommune, som han udtrykker i FS 19-12.

Mange ældre har givet afkald på bil og stor bolig. Mit bedste bud er, at den ældste del af befolkningen nok er den mest grønne del af hele Assens kommunes borgere.

Når man som ældre borger benytter sig af kommunens madservice, er det som regel fordi, man er nået til et sted i livet, hvor det kan være vanskeligt at klare selv de mest dagligdags rutiner. Rengøring, madlavning eller bare det at blive vasket og få tøj på kan blive en kamp.

Jeg synes fremtiden med at detailstyre og begrænse ældremaden vil kunne mærkes som en kraftig forringelse af ældres mulighed for at bestemme lidt selv, og få lov at beholde de gamle favoritretter.


Mit bedste bud er, at den ældste del af befolkningen nok er den mest grønne del af hele Assens kommunes borgere.

Niels Buhl.


I dag bliver et stort udvalg af hovedretter, biretter, desserter og tilvalg på menukortet studeret med glæde og interesse. Maden kan være højdepunktet på en grå hverdag, hvor der ikke sker så meget andet. Hvorfor i alverden skal udvalget af mad begrænses så kraftigt?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Odense

Afdelingschef erkender fejl i motorbane-sag: - Vi har ikke været skarpe nok

Annonce