Annoncørbetalt indhold

Hvorfor skal du vælge en boligadvokat?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En af de største investeringer man foretager i løbet af et helt liv, er køb af fast ejendom. Uanset om der er tale om en 1-værelses lejlighed eller en nedlagt landejendom, er der som oftest tale om mange hundrede tusinde kroner. Måske endda millioner! Derfor kan det være en god idé, også at investere i professionel rådgivning. Som for eksempel en boligadvokat. Men hvorfor skal du vælge en boligadvokat? Det skal du som udgangspunkt heller ikke nødvendigvis. For der er ingen lovkrav om at have en boligadvokat i forbindelse med køb af ny bolig. Alligevel er det absolut værd at overveje, for det kan blive dyrt at lade være.


Annonce

Undgå uforudsete overraskelser

Der er ikke alene mange penge involveret i et boligkøb. Der er ofte også både faldgruber og skjulte udgifter i forbindelse med køb af fast ejendom. Og der er i allerhøjeste grad rigtig meget at holde styr på. Selv om der som oftest er en ejendomsmægler involveret i langt de fleste boligsalg, så er ejendomsmægleren sælgers rådgiver. Ikke købers. Derfor skal du heller ikke regne med en uvildig rådgivning fra den side. Det kan du derimod hos en boligadvokat. For i modsætning til ejendomsmægleren får boligadvokaten ingen provision eller bonus fra sælger, banker eller forsikringsselskaber. I stedet giver han – eller hun – en komplet uvildig og uafhængig rådgivning. Vil du vide mere? Så læs mere om boligadvokat her.

 

Boligadvokat når og hvor som helst

Du bestemmer altså selv om du vil gøre brug af en boligadvokat. Du bestemmer også selv hvornår i forløbet du ønsker at benytte dig af rådgivningen. Som udgangspunkt kan din boligadvokat rådgive både før, under og efter et køb. Denne rådgivning omfatter typisk købsaftalen og indholdet af denne, tilstandsrapportens tilstand, finansiering af boligkøbet samt ejerskifte- og husforsikring. Derudover tager boligadvokaten sig også af alt det administrative, der er i forbindelse med enhver bolighandel. Det kan ikke alene være en stor hjælp. Det kan også spare dig for både bekymringer og ikke mindst penge.

 

Vælg en advokat med speciale i bolighandel

En boligadvokat har, som navnet antyder, stor erfaring med ejendomshandel. Derfor ved han – eller hun – også lige nøjagtig hvad man skal være særligt opmærksom på, når der handles bolig.

Ud over håndteringen af de gængse dokumenter, omfatter det også områder der kan have stor betydning for dit køb. Blandt andet ses der på lokalplaner for det område den ønskede bolig ligger i. Skal der udføres bekosteligt kloakarbejde? Er der planlagt byggeri der kan forringe boligens værdi? Sådanne planer kan have stor betydning for et køb. Det samme gælder eventuelle forpligtelser, der kan påhvile ejendommen. Her kan din boligadvokat rådgive dig, hvilken betydning det kan have for dig. Har du fundet drømmeboligen? Så kan det altså i høj grad være en god idé at investere i en boligadvokat.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.