Annoncørbetalt indhold

Hvorfor skal du have en professionel hjemmeside?

I dag bruger flere og flere internettet, når de skal købe et par nye bukser eller finde en massør. Derfor er det super vigtigt, at du har en præsentabel og konverterende hjemmeside, der kan omdanne dine besøgende til konverterende kunder.

En hjemmeside er nemlig ikke bare et udvidet visitkort, du skal se din hjemmeside som din online butik. Det er ikke bare nok at have et flot indre, du skal også kunne få dine besøgende til at få lyst til at købe.

Ligesom ved en fysisk butik, så skal du kunne skabe en lyst og gøre det nemt for de besøgende at forstå dit produkt og købe dit produkt.

Hvis du ikke er ekspert på det område, så kan det være en god ide at få et webbureau indover, der kan skabe en professionel hjemmeside for dig.

En af de store udfordringer som hjemmesideejere ofte har er, at deres hjemmeside ikke konverterer. For det er lige meget om du har flere tusinde besøgende om dagen, hvis din hjemmeside ikke konverterer, så kan det være lige meget.

Selvom det ofte koster en del at få lavet en prof. Hjemmeside, så kan de penge være tjent hjem mange gange igen, hvis du kan øge din konverteringsrate.

Lad os tage dette regnestykke:

Du betaler 10.000 kroner for at få trafik fra adwords hver måned, hvilket skaber en omsætning på 100.000 kroner. Og lad os sige, at du på nuværende tidspunkt har en konverteringsrate på 1%.

Lad os sige, at du betaler 200.000 kroner for en ny og moderne hjemmeside, der resulterer i en øget konverteringsrate på 100%. Det betyder, at du pludselig omsætter for 100.000 kroner mere via din adwords indsats.

På få måneder har du tjent din investering hjem, som du brugte på din nye hjemmeside.

Hvis du har beslutte dig for, at du skal have en ny og moderne hjemmeside, så kommer der her nogle råd, der kan være en god ide at følge, hvis du vil ende med din rigtige leverandør.

For det første bør du kigge på deres referencer og cases. Hvordan ser deres cases ud? Tag et kig på de hjemmesider som de har lavet. Ser de moderne ud og har de et lækkert design?

Derefter bør du hive fat i nogle af de kunder, som webbureauet har haft. Hvordan er deres oplevelse været og har webbureauet levet op til deres forventninger.

Når du er på udkig efter et bureau der skal lave din hjemmeside, så skal du være opmærksom på, at priserne kan variere fra 5.000 kroner til 500.000 kroner. Nogle bureauer laver hjemmesider efter et bestemt tema, hvor andre udvikler hjemmesiderne fra bunden i et unikt design.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.