Annoncørbetalt indhold

Hvorfor og hvordan skal du pleje dit oliefyr?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Der er flere husejere, der fortsat har oliefyr, og derfor har vi undersøgt vedligeholdelsen nærmere. Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor og hvordan du skal pleje dit oliefyr.

Annonce


Hvorfor skal du pleje dit oliefyr?

Det er ikke længere lovligt at udskifte dit oliefyr, hvis du har mulighed for at bruge fjernvarme eller naturgas i stedet. Af den grund er det vigtigt at pleje dit oliefyr nu, så det kan holde så længe som muligt. Er det først nedslidt på grund af manglende vedligeholdelse, så kan du altså ikke få et nyt til at erstatte det gamle.


Der kan være flere aspekter, der taler for at udskifte fyret med det samme, men der er også flere områder som både tid og økonomi, der taler for at beholde den kilde, der allerede er installeret. Beholder og vedligeholder du oliefyret, så kan du vente med at udskifte det, til det ikke fungerer optimalt længere.


Hvordan skal du pleje dit oliefyr

Som beskrevet er det vigtigt, at du plejer dit oliefyr - men hvordan er det så, at du gør det bedst? Du skal primært fokusere på to elementer: Du skal sørger for service og tjek, og du skal sørge for brændstof.


Bestil skorstensfejer og oliefyrsservice

Først og fremmest skal du sørge for det lovpligtige årstjek, som et oliefyr kræver. Her skal du have fat i en skorstensfejer, som kan komme og rense skorstenen, så den fungerer optimalt.


Udover årstjekket skal du også sørge for oliefyrsservice. Her bliver rør og installationer set igennem, og der bliver tjekket, om rørene er rene, så de fungerer optimalt. Oliefyrsservice vedligeholder ikke bare dit fyr - det hjælper dig også til at spare penge. Ved at tjekke rør og installationer sørger du for, at oliefyret bruger din fyringsolie optimalt. Du vil altså få mest muligt ud af dit oliefyr og din fyringsolie, når dit oliefyr er plejet og vedligeholdt.


Årstjekket og oliefyrsservice er den mest essentielle vedligeholdelse, samtidig med at den ikke er særlig tidskrævende for dig. Som oliefyrsejer skal du blot bestille skorstensfejer og service, og så er vedligeholden klaret. Nogle skorstensfejere tilbyder endda både at rense skorsten og udføre service, og på den måde kan du faktisk nøjes med ét årligt besøg for at pleje dit oliefyr.


Sørg for at have fyringsolie

Endelig skal du sørge for at have fyringsolie til dit fyr. Du kan pleje og vedligeholde dit fyr nok så meget, men hvis ikke du har fyringsolie, så sker der ikke meget.


Så simpelt er det. Du skal sørger for årlig vedligeholdelse og fyringsolie for at pleje dit fyr på den bedste måde. Selvom det ikke er meget, så er det dog vigtigt, at du gør det, da dit oliefyr som sagt ikke kan blive udskiftet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.