Annoncørbetalt indhold

Hvorfor kassekredit giver mening

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du brug for penge til større projekter, eller måske til at hjælpe en nyopstartet virksomhed? Det kan være svært og forvirrende at finde ud af, hvordan man får taget sig et lån. Og måske et almindeligt lån ikke er det, du har brug for, men måske kassekredit passer din situation bedre? Lånemegleren kan give hjælp og rådgivning, hvis du ikke ved, hvordan du skal få kassekredit.


Annonce

Hvad er kassekredit? 

Meget simpelt er det et låneprodukt, som banker tilbyder, og som der hele tiden er mere og mere efterspørgsel efter. Kassekredit giver en virksomhed adgang til en fast sum penge tilgængelig hele tiden. Man kan derfor se det som et rammelån for virksomheder. En kassekredit er en kredit-aftale mellem bank og virksomhed. Det betyder altså, at banken i en tidsbestemt periode giver kredit til virksomheden. En aftale om kredit er oftest 12 måneder, men kan også sagtens være længere eller kortere. Virksomheden betaler derefter renter på beløbet, som de bruger. På mange måde ligner kassekredit den samme aftale, som når man bruger kreditkort. Da der hele tiden står en sum til rådighed, men man kun betaler renter, når man bruger af den sum.


Fordelene ved kassekredit

Mange banker tilbyder kassekredit. Det kan være svært at finde den billigste rente, da kassekredit er et låneprodukt, hvor renten sættes individuelt af banken. Det kan derfor være svært at sige hvilken bank, der tilbyder den bedste kassekredit. Banken har forskellige modeller for kassekredit, og de tilbyder dig en løsning ud fra, hvordan de vurderer din virksomheds risiko. Men der er mange gode fordele ved at tage kassekredit. Nogle af fordelene er f.eks, at du har fleksibel tilgang til penge, at du kun betaler renter på det beløb du bruger, og din virksomhed bliver stærkere.


Lad en erfaren rådgiver hjælpe

Hvis du synes det er forvirrende at finde den bedste kassekredit, kan Lånemeglerne hjælpe. De videreformidler nemlig lån og kassekredit. Det betyder altså, at de ikke gør sig nogle vurderinger, men hjælper og rådgiver dig at søge hos en bank. Med syv års erfaring med at hjælpe nordmænd i at finde det bedst lån, kan du føle dig ganske tryg og sikker på, at du får den bedste hjælp. Du møder en rar og erfaren kunderådgiver, der med sin viden indenfor finansiering og lån, kan hjælpe og rådgive dig bedst muligt. Så kan du få den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.