Annoncørbetalt indhold

Hvorfor er fynboerne vilde med Botox-behandlinger?

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

I Danmark ses en stigende tendens til, at både kvinder og mænd tyr til Botox-behandlinger. Det samme gør sig gældende på Fyn, hvor fynboerne ligeledes booker tid til flere og flere Botox-behandlinger. Men hvorfor stiger netop denne behandlingsform i popularitet?

Dette er der mange grunde til, og én af dem er blandt andet, at kosmetiske korrektioner er blevet langt mindre tabuiseret. Det er ikke længere flovt at sige, at man får foretaget Botox-behandlinger, og dette får altså flere til at kaste sig over behandlingerne.

Annonce

Botox-behandlinger udglatter ansigtets linjer

Der findes forskellige former for Botox-behandlinger – du kan både få Botox i læber, Botox i panden osv. Botox i læber har typisk til formål at forstørre læbernes udseende eller korrigere symmetri. Her er der tale om korrigering af ansigtets statiske linjer, hvor en botox behandling går ind og giver læbefylde eller læbemarkering. Botox i kæbeområdet kan ligeledes bruges til at udglatte de statiske linjer omkring munden – de såkaldte rygerynker.

Er der i stedet tale om ansigtets dynamiske linjer, vil det oftest være i forbindelse med smilerynker, bekymringsrynker og rynker i panden. Her skyldes rynkerne langvarig hyperaktivitet i muskulaturen – og disse rynker er ikke til at undgå. Med alderen vil de dynamiske linjer finde sin vej frem i ansigtet. Derfor vælger flere og flere fynboer at henvende sig til de kosmetiske klinikker for at reducere ældningstegnene og de uskønne rynker.

Faktisk er Botox-behandlinger den type ikke-kirurgiske kosmetiske procedure, der på verdensplan er vokset hurtigst. Af denne grund er det ikke kun fynboerne, der har taget behandlingsformen til sig. Botox-behandlinger i København, Botox-behandlinger i Århus og Botox-behandlinger i Hørsholm er ligeledes stigende.

Annonce

Rynkebehandling anvendt siden 1990’erne

Botox-behandlinger er ikke et nyt fænomen, der pludselig har fundet sin vej frem i verden. Botox-behandlinger har nemlig været anvendt som rynkebehandling siden starten af 90’erne. Der er endnu ikke dokumenteret alvorlige bivirkninger ved behandlingsformen. Netop derfor forbliver behandlingerne en fast del af de kosmetiske klinikkers services.

Priserne for Botox-behandlinger varierer fra klinik til klinik. Derudover betyder mængden af Botox noget for prisen, samtidig med behandlingens placering. Det er derfor ikke muligt at sige én fast pris for Botox-behandlinger. Ens for alle behandlingerne er dog, at prisen ikke sprænger budgettet. Dette skyldes bl.a. Botox-behandlingernes store popularitet, der skaber konkurrence på markedet og presser priserne.

Annonce

Hvad er Botox, og hvad gør det helt konkret?

Har du endnu ikke prøvet at få sprøjtet Botox ind under huden, er det ikke sikkert, du reelt set ved, hvad Botox er. Botox er et proteinkompleks, som sprøjtes ind i muskler. Så snart stoffet er indsprøjtet, bliver nerveimpulserne blokeret. Der er altså tale om en midlertidig lammelse af musklerne, som forårsager linjerne og rynkerne.

Herefter slapper musklerne af, hvilket giver en glattere hudoverflade. Det fulde resultat af en Botox-behandling ses oftest efter fem til syv dage. Behandlingsresultatet varer omkring tre til seks måneder, og der er derfor ikke tale om et permanent resultat eller lammelse af musklerne. Dette er for mange en stor tryghed.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.