Annoncørbetalt indhold

Hvordan vælger jeg de bedste behandlerbrikse?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvad er egentlig de bedste behandlerbrikse, hvordan skal du finde frem til dem, og hvilke kriterier skal du vælge ud fra? Det er relativt nemme spørgsmål at stille, men det kan være lidt svære at finde de helt rigtige svar på det.

I hvert fald indtil nu. For vi har gjort det dejligt nemt for dig, og samlet nogle af de vigtigste ting, du skal have for øje, når du skal vælge den bedste behandlerbriks til dig. Læs videre herunder, og så bliver du klædt godt på til dit næste køb.

Annonce

Tænk på dig selv først

En stor fejl, som mange laver, når de skal købe en briks første gang, er, at de vælger en briks, der er mere behagelig for patienten end for en selv.

Det kan lyde underligt – og for nogle strider det imod, alt de kender – men der er en mening med galskaben. Du kommer sandsynligvis til at bruge flere timer ved briksen hver evig eneste dag, mens dine patienter ligger på den en time hver uge. Derfor er det vigtigt, at din behandlerbriks er skabt til dig, din ryg og dine skuldre.

Det skal ikke forstås sådan, at dine patienter skal ligge på en sten. På ingen måder. De skal naturligvis ligge godt, men det kan de også sagtens komme til, selvom du har valgt en briks, der også er god for din krop.

Overvej hvilke funktioner du vil have

Behandlerbrikse kan have rigtig mange funktioner, og derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvad din skal kunne. Arbejder du i mange forskellige højder på en dag? Så kan det være en rigtig god idé med en briks med elmotor, så du kan hæve og sænke den efter behag. Det bliver din krop meget glad for i længden.

Det er også fornuftigt at overveje, hvilke positioner dine patienter ligger i? Brikse kan nemlig fås i to, tre, fire eller fem dele, og det giver dig nogle muligheder som behandler for at ændre på patientens position.

Her kan du med fordel også tænke på størrelsen på dine patienter. Dette bliver især vigtigt med tanke på briksens bredde, hvor man nogle gange kan komme til at købe én, der er for smal – og det er ikke smart, hvis dine patienter føler, at de bliver klemt.

Vælg en troværdig forhandler

En behandlerbriks er en anseelig udgift for de fleste virksomheder. Derfor er det også vigtigt at købe fra en forhandler, man kan stole på.

Det kunne blandt andet være AcupunctureShop, der i mere end 20 år har solgt behandlerbrikse og lignende til danske kunder. Flere af dem er endda uddannet behandlere, så de bedst muligt kan guide dig videre til den helt rigtige briks for netop din virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.