Annoncørbetalt indhold

Hvor tyk skal en yogamåtte være?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvor tyk skal en yogamåtte være?


Annonce

Vil du gerne i gang med at dyrke yoga, men ved ikke hvilken måtte du skal vælge? Måske er du i gang med at dyrke yoga på din træningsmåtte derhjemme, men det virker ikke helt optimalt for dig. En god yogamåtte er en nødvendighed, hvis du skal stå stabilt i krævende yogastillinger. Den kan også gøre det nemmere for dig at finde balancen i de stående øvelser.


Forskel på yogamåtte og træningsmåtte?

Selvom man sagtens kan bruge en træningsmåtte, som underlag til yoga, er der faktisk forskel på de to typer. En yogamåtte er typisk tyndere end den klassiske træningsmåtte. En standard yogamåtte er ca. 0,4 cm tyk, hvor en standard træningsmåtte er ca. 1 cm tyk. Grunden til at træningsmåtten er tykkere er fordi, at du ofte bruger vægte eller andet udstyr til at lave øvelser med på din måtte.


En tyk yogamåtte

Hvis du skal lave flest gulvøvelser og gerne vil ligge ekstra behageligt kan du med fordel vælge en træningsmåtte eller yogamåtte på omkring 1 cm. Det vil øge din komfort når du skal ligge ned. Dog skal du være opmærksom på, at du kan opleve mindre stabilitet i de stående øvelser, da dine fødder ikke er i kontakt med jorden ved en tykkere måtte.


Den almindelige yogamåtte

Hvis du skal lave flest stående øvelser, eller lave en blanding af stående og liggende øvelser er en standard yogamåtte det rette for dig. Denne måtte har en tykkelse på ca. 0,4 cm, og giver dig øget stabilitet i dine stående øvelser. Her er der nemlig mindre materiale mellem dine fødder og gulvet, samt du har ofte bedre greb end hvis du blot stod på gulvet. Dog vil komforten ikke være i top, hvis du skal lave flest liggende øvelser, da der ikke er lige så meget materiale til at ”tage fra”.


Rejse-yogamåtte

Er du typen, som bare ikke kan undvære dine yogaøvelser når du skal på ferie. Eller måske vil du gerne tage din yogamåtte med i naturen? Så kan en rejseyogamåtte blive din bedste ven. Denne type yogamåtte har en tykkelse på ca. 1,5 cm og fylder derfor ikke ret meget når den er slået sammen. Perfekt til at smide i kufferten eller rygsækken, når du skal afsted. Desuden vejer den under et kilo. Du kan også bruge den til at ligge oven på yogamåtten i dit fitnesscenter, så du undgår andres sved.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.