Annonce
Kerteminde

Hvor skal vi sove i nat: Shanna og Ken er klar med ferielejlighed

Shanna og Kent Guldberg Jespersen har indrettet ferielejlighed i en tidligere værkstedsbygning, hvor der tidligere har været kurvemagerværksted. Foto: Mette Louise Fasdal

Shanna og Ken Guldberg Jespersen har indrettet en ferielejlighed i et tidligere kurvemagerværksted. Nu glæder de sig til at tage imod overnattende gæster.

Kerteminde: Den første booking er tikket ind.

Den kom kort efter, at Shanna og Ken Guldberg Jespersen lagde deres ferielejlighed på bookingsiden, Booking.com.

"Guldberg ferielejlighed," som parret netop har åbnet midt i januar, kan også snart findes på VisitKertemindes hjemmeside.

Så nu krydser parret fingre for, at mange vil få lyst til at tage nogle overnatninger på deres feriested på Odensevej - tæt på Kerteminde, Langeskov og Odense.

Til dagligt er Shanna Guldberg Jespersen socialrådgiver i Nordfyns Kommunes Handicapafdeling for Børn og Unge, og Ken Guldberg Jespersen er fabrikschef på LBH International i Kerteminde.

De går derfor begge på arbejde og har ikke nogen intentioner om, at ferielejligheden skal være det, der skal brødføde dem.

- Vi er bare meget udadvendte og kan godt lide at møde nye mennesker. Så vi glæder os til at skabe nogle relationer, fortæller Shanna Guldberg Jespersen.

- Ja, nu prøver vi det. Det er jo kun for sjov, men måske kan ferielejligheden være den, som vi går og småhygger os med, når vi går på pension, tilføjer hendes mand.

Han er 54 år, og hun er 53. De blev gift i 2016 og har til sammen fire børne og tre børnebørn.

Vi er bare meget udadvendte og kan godt lide at møde nye mennesker. Så vi glæder os til at skabe nogle relationer.

Shanna Guldberg Jespersen.

Stor interesse for have

Ferielejligheden, som er på 100 kvadratmeter, indeholder tre værelser. Den er godkendt til 10 overnattende gæster og indrettet i en værkstedsbygning, hvor der tidligere var kurvemagerværksted.

I forlængelse af lejligheden, som også har udsigt til marker, er der en stor have, som er Shanna og Ken Guldberg Jespersens store interesse, og de benytter enhver lejlighed til at dele den med andre.

Den vil derfor også komme de overnattende gæster til gode.

- Jeg kan godt lide havearbejde. Jeg holder af at gå og rode i jorden. Så slår jeg hjernen fra. Det føles godt, fortæller Shanna Guldberg Jespersen og tilføjer, at parret har plantet omkring 75 rhododendroner.

- Det er meget farvestrålende, når de blomstrer. Folk er næsten ved at køre galt ude på vejen, når de passerer dem, ler hun.

Ken Guldberg Jespersen fortæller, at man på ferielejlighedens hjemmeside vil kunne følge de haveprojekter, som parret løbende har.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce