Annonce
Kerteminde

Hvor skal vi sove i nat: Shanna og Ken er klar med ferielejlighed

Shanna og Kent Guldberg Jespersen har indrettet ferielejlighed i en tidligere værkstedsbygning, hvor der tidligere har været kurvemagerværksted. Foto: Mette Louise Fasdal

Shanna og Ken Guldberg Jespersen har indrettet en ferielejlighed i et tidligere kurvemagerværksted. Nu glæder de sig til at tage imod overnattende gæster.

Kerteminde: Den første booking er tikket ind.

Den kom kort efter, at Shanna og Ken Guldberg Jespersen lagde deres ferielejlighed på bookingsiden, Booking.com.

"Guldberg ferielejlighed," som parret netop har åbnet midt i januar, kan også snart findes på VisitKertemindes hjemmeside.

Så nu krydser parret fingre for, at mange vil få lyst til at tage nogle overnatninger på deres feriested på Odensevej - tæt på Kerteminde, Langeskov og Odense.

Til dagligt er Shanna Guldberg Jespersen socialrådgiver i Nordfyns Kommunes Handicapafdeling for Børn og Unge, og Ken Guldberg Jespersen er fabrikschef på LBH International i Kerteminde.

De går derfor begge på arbejde og har ikke nogen intentioner om, at ferielejligheden skal være det, der skal brødføde dem.

- Vi er bare meget udadvendte og kan godt lide at møde nye mennesker. Så vi glæder os til at skabe nogle relationer, fortæller Shanna Guldberg Jespersen.

- Ja, nu prøver vi det. Det er jo kun for sjov, men måske kan ferielejligheden være den, som vi går og småhygger os med, når vi går på pension, tilføjer hendes mand.

Han er 54 år, og hun er 53. De blev gift i 2016 og har til sammen fire børne og tre børnebørn.

Annonce

Vi er bare meget udadvendte og kan godt lide at møde nye mennesker. Så vi glæder os til at skabe nogle relationer.

Shanna Guldberg Jespersen.

Stor interesse for have

Ferielejligheden, som er på 100 kvadratmeter, indeholder tre værelser. Den er godkendt til 10 overnattende gæster og indrettet i en værkstedsbygning, hvor der tidligere var kurvemagerværksted.

I forlængelse af lejligheden, som også har udsigt til marker, er der en stor have, som er Shanna og Ken Guldberg Jespersens store interesse, og de benytter enhver lejlighed til at dele den med andre.

Den vil derfor også komme de overnattende gæster til gode.

- Jeg kan godt lide havearbejde. Jeg holder af at gå og rode i jorden. Så slår jeg hjernen fra. Det føles godt, fortæller Shanna Guldberg Jespersen og tilføjer, at parret har plantet omkring 75 rhododendroner.

- Det er meget farvestrålende, når de blomstrer. Folk er næsten ved at køre galt ude på vejen, når de passerer dem, ler hun.

Ken Guldberg Jespersen fortæller, at man på ferielejlighedens hjemmeside vil kunne følge de haveprojekter, som parret løbende har.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Da Alphonse Tchami kørte over hajtænderne

Odense

Uhyggen breder sig søndag

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce