Annonce
Debat

Hvor rent vil vi have det?

Chefredaktør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad.
Debatten om rengøringen på skolerne tog fart da avisen skrev om det

Jeg skal love for, at der er kommet gang i debatten om hvor rent, der skal være på blandt andet skolerne i Vejle Kommune.

Trofaste avislæsere kunne nemlig sidste søndag læse, at kommunen kunne spare flere millioner kroner efter at rengøringen havde været i udbud.

Men hvilke krav var der stillet i udbuddet siden det pludselig kunne gøres så billigt. Siden vores første artikler har politikere pludselig nærmest stået i kø for at få afklaret om vi nu også kan stole på, at kvaliteten er den samme. Sagen ender i byrådet efter krav fra flere politikere.

Annonce

Tænk sig, hvis der ikke var nogle, der havde skrevet om det i første omgang?

Det har også været en uge, hvor Posthusgrunden igen har været i overskrifterne, ligesom en sag om forbedringer af Vejle Stadion har fået opmærksomhed.

Nu er det bededags-ferie, og i Vejle benytter man lejligheden til at få lavet noget vejarbejde - så hvis du skal ind i centrum fra Horsensvej skal du i nogle af døgnets timer regne med en lille omkørsel. Men det kan du læse mere om i en af anbefalingerne herunder.

God bededag.

Vejlearbejde starter i dag

Det er disse betonklodser, der skal erstattes af en "rigtig" midterhelle i løbet af bededagsferien. Foto: Google Streetview

Der skal laves en række ændringer ved en af de store indfaldsveje til Vejle.

Læs mere om det her.

Fortsat debat om Posthusgrunden

Posthusgrunden i Vejle. Foto: Michael Svenningsen

Et af de senere års mest debatterede emner er hvad der skal ske med Posthusgrunden. Denne uge var ingen undtagelser.

Det kan du læse her og her.

Rengøring i fokus

Rengøring har været til debat efter en kommunal udbudsrunde. Foto: Mads Dalegaard

Så var det som sagt også rengøringen på skolerne, der kom i fokus. Det vakte undren, at et sjællandsk firma kunne gøre arbejdet langt billigere end alle andre.

Læs noget af sagen her og her.

Græs og lys på stadion

Det lykkedes med hiv og sving at få græsset grønt igen for nogle uger siden. Men man leder efter en løsning på længere sigt.

Skal Vejle Boldklub have en ny aftale om brug af Vejle Stadion, og hvad skal det koste. Det nåede byrådet ikke frem til nogen endelig afklaring om. Man risikerer, at hvis der ikke snart sker noget med lysforholdene, så kan DBU forlange, at VB spiller sine kampe et andet sted.

Læs mere her.

Dømt for hån af homoseksuelle

Holger Gorm Petersen måtte møde i retten i Kolding i en sag om hån af homoseksuelle. Foto: Morten Pape

Så runder vi af med en retssag mod et tidligere byrådsmedlem, nemlig Holger Gorm, der har repræsenteret såvel Dansk Folkeparti som Nye Borgerlige. Han var i retten i Kolding.

Læs om sagen her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense Håndbold

Topspiller skifter håndboldtrøjen ud med politiuniformen: - Jeg skal prøve noget nyt

Annonce