Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hvor nysgerrig er du?: Swingerklubben i Ringe slår døren op for alle

Arklivfoto: Andreas Bastiansen

Afrodite Club - swingerklubben i Ringe - inviterer nysgerrige sjæle forbi på til rundvisning og hjemmebagt kage.

Ringe: Hvad er en swingerklub egentlig? Hvad laver de helt præcist? Og hvorfor benytter folk sig af det?

De spørgsmål har de fleste nok haft til at passere forbi deres tankegang. Sjældent får man dem besvaret ordentligt, og man fortsætter livets gang med en forestilling af swingermiljøet, der bygger på mere eller mindre fantasi.

Men nu kan alle de mange spørgsmål få et svar. Swingerklubben i Ringe, Afrodite Club, holder nemlig åbent hus for alle nysgerrige sjæle - i dagslys og med tøj på.

- Folk kan komme og se, at det slet ikke er så farligt. Vi vil gerne gøre op med de fordomme, der er. Det, vi swingere laver, er slet ikke så specielt, siger Stella Spælling fra Afrodite Club.

Det finder sted på lørdag den 12. maj klokken 15-19. Der vil være rundvisning af Stella Spælling og andre faste swingere i klubben.

- Man kan komme og se det, få en rundvisning og stille en masse spørgsmål. Og som altid til åbent hus er der hjemmebagt kage, kaffe og hygge, siger hun.

Men dørene bliver faktisk åbnet en gang til - den 2. juni fra klokken 15 til 19. Sidste år var der nemlig en stor interesse - også fra dem, der var forhindret.

- Vi har lagt det i en lige og en ulige weekend i år. Sidste år var der flere, der ringede og var trætte af, at de ikke kunne komme, fordi det lå i deres børneweekend, siger hun.

Annonce
Til højre ses Stella Spælling tidligere i år. Arkivfoto: Kurt Rasmussen

120 på tre timer

Der dukkede dog mange op. 120 mennesker på tre timer.

- Vi slår os på at være Danmarks hyggeligste swingerklub. Så det kunne da være hyggeligt med 150 i år, siger Stella Spælling.

En del af de nysgerrige sjæle blev også, da dørene blev lukket. Det var nemlig sådan, at hvis ens nysgerrighed var gået over i lyst, kunne man blive, efter arrangementet var slut og få entrebilleten til en rigtig swingeraften til halv pris. Og sådan bliver det også i år.

- Det var en stor succes. Sidste år var der 20, der blev bagefter, siger hun.

Så hvis du er nysgerrig på swingermiljøet, så kig forbi Afrodite Club i Ringe på lørdag eller den 2. juni. Men hvis du vil blive og swinge med, så er der en vigtig ting at huske.

- Man skal være seriøs omkring det og have respekt for dem, der kommer her, siger Stella Spælling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce