Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hvor nysgerrig er du?: Swingerklubben i Ringe slår døren op for alle

Arklivfoto: Andreas Bastiansen

Afrodite Club - swingerklubben i Ringe - inviterer nysgerrige sjæle forbi på til rundvisning og hjemmebagt kage.

Ringe: Hvad er en swingerklub egentlig? Hvad laver de helt præcist? Og hvorfor benytter folk sig af det?

De spørgsmål har de fleste nok haft til at passere forbi deres tankegang. Sjældent får man dem besvaret ordentligt, og man fortsætter livets gang med en forestilling af swingermiljøet, der bygger på mere eller mindre fantasi.

Men nu kan alle de mange spørgsmål få et svar. Swingerklubben i Ringe, Afrodite Club, holder nemlig åbent hus for alle nysgerrige sjæle - i dagslys og med tøj på.

- Folk kan komme og se, at det slet ikke er så farligt. Vi vil gerne gøre op med de fordomme, der er. Det, vi swingere laver, er slet ikke så specielt, siger Stella Spælling fra Afrodite Club.

Det finder sted på lørdag den 12. maj klokken 15-19. Der vil være rundvisning af Stella Spælling og andre faste swingere i klubben.

- Man kan komme og se det, få en rundvisning og stille en masse spørgsmål. Og som altid til åbent hus er der hjemmebagt kage, kaffe og hygge, siger hun.

Men dørene bliver faktisk åbnet en gang til - den 2. juni fra klokken 15 til 19. Sidste år var der nemlig en stor interesse - også fra dem, der var forhindret.

- Vi har lagt det i en lige og en ulige weekend i år. Sidste år var der flere, der ringede og var trætte af, at de ikke kunne komme, fordi det lå i deres børneweekend, siger hun.

Annonce
Til højre ses Stella Spælling tidligere i år. Arkivfoto: Kurt Rasmussen

120 på tre timer

Der dukkede dog mange op. 120 mennesker på tre timer.

- Vi slår os på at være Danmarks hyggeligste swingerklub. Så det kunne da være hyggeligt med 150 i år, siger Stella Spælling.

En del af de nysgerrige sjæle blev også, da dørene blev lukket. Det var nemlig sådan, at hvis ens nysgerrighed var gået over i lyst, kunne man blive, efter arrangementet var slut og få entrebilleten til en rigtig swingeraften til halv pris. Og sådan bliver det også i år.

- Det var en stor succes. Sidste år var der 20, der blev bagefter, siger hun.

Så hvis du er nysgerrig på swingermiljøet, så kig forbi Afrodite Club i Ringe på lørdag eller den 2. juni. Men hvis du vil blive og swinge med, så er der en vigtig ting at huske.

- Man skal være seriøs omkring det og have respekt for dem, der kommer her, siger Stella Spælling.

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynske Motorvej: Tre biler kørt sammen

Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Sydfyn

Det flyder med vildsvin: Nummer seks drevet i land på Ærø

Annonce