Annonce
Nyborg

Hvor er kampen for vores kommunale tilbud?

Lone Smidt ses her i byrådssalen. Arkivfoto: Kasper Riggelsen

Læserbrev: Følgende er en reaktion på et læserbrev af Thomas Krum, byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti, bragt i Fyens Stiftstidende den 23. april:

At private virksomheder slår sig ned i vores kommune og vil drive velfærden for vores borgere - det er valg, som virksomhederne har mulighed for, og det er valg som vi borgere har frihed til at prioritere, hvis økonomien tillader det.

Nu er det så medarbejderne ansat på vores kommunale daginstitutioner, der skal se på valgkampens pris og mærke de politiske værdier. At vi får flere private tilbud til at passe vores dejlige børn, så styrker vi simpelthen kvaliteten og plejen for børnene, altså ifølge konservative. Det er fair nok at mene, jeg er dybt uenig!

Annonce

Vi har fantastiske kommunale tilbud til vores børn. Dagpleje, vuggestuer og børnehaver som hver dag arbejder med en høj faglig kvalitet og mængder af omsorg for både børn og forældre.

Det styrker ikke deres faglighed ved at øge konkurrencen og invitere - ja nærmest ønske - endnu flere private tilbud ind på kommunal grund. Nej, det, som styrker vores kommunale tilbud med børn, forældre og medarbejdere, er, når vi har valgte politkere i vores byråd, der vil dyrke dem, og også styrke dem i det årlige kommunale budget.

Og ja, endelig den frie ytring i valgkampens hede - men med respekt for medarbejdere ansat i vores kommune, der udover at være vidende til politisk stoledans hvert fjerde år også skal indordne sig i en politisk organisation og på en arbejdsplads, hvor fredstiden vel og mærke kun er gældende for de valgte politikere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce