Annonce
Bagsiden

Hvor er billedet taget?

Kan nogen hjælpe os med at finde ud af, hvem der skal have dette billede? Foto: Gemmeskuffen
Hvad skuffen gemte: Hvor er billedet taget?
Annonce

Kære bagsidelæsere. I forbindelse med, at Bagsideredaktionen snart skal flytte et andet sted hen i Mediehuset, har vi gravet os ned gennem flere historiske lag af halvfyldte notesblokke, uafhentede præmier, papkasser med bagsidekrus, antikverede skriveredskaber, velduftende fanbreve, idéhæfter, huskesedler og andet godt.

Allerdybest nede i et rulleskab dukkede en skuffe frem med en hengemt lugt. Det var lugten af dårlig, dårlig samvittighed. Den nederste skuffe er der, hvor ting og sager nærmest af sig selv glider ned, når de har ligget så længe i en bunke, at de selv har glemt, hvor de kommer fra, hvor de skal hen og hvorfor de er der.

Det er Bagsideredaktionens rodeskuffe, og den kan vi ærligt talt ikke være bekendt.

Derfor fremlyser vi i en ny serie på Bagsiden ting og sager, som skuffen gemte. Her er den første:

Annonce

Den glemte fabrik

På et tidspunkt har en læser - muligvis fra Nordfyn - indleveret et gruppebillede taget foran en murstensbygning. Ifølge en lap på billedet er det muligvis taget i Haarby eller Odense. Sted ukendt. Dato ukendt. Men angiveligt skulle en af personerne hedde O.B. Nielsen. Desværre er indsenderens navn gået tabt og vi ved ikke, om det er indleveret i dette eller forrige årti.

Kan du hjælpe med at opklare hvor billedet er taget - og gerne hvorfor? Eller i det mindste hjælpe os med at finde ud af, hvem der skal have billedet. Mail til: Bagsiden@fyens.dk.

Læs næste gang: Negativer fra 90'erne

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce