Annonce
Middelfart

Hvilke bøger hittede mest? Få indblik i bøgernes verden anno 2019

Hvordan så 2019 ud, når man kigger på litteraturen? Benjamin Fritz-Jensen, Birgit Sloth, Kamilla Uttrup og Maria Guldager, der alle er ansat på Middelfart Bibliotek, tegner et billede af året der gik, når de torsdag den 23. januar præsenterer et bredt udvalg af de bedste bøger fra det forgangne år. PR-foto.
Annonce

Middelfart: Hvordan så 2019 egentlig ud, når man kigger nærmere på litteraturen? Hvilke fagbøger var bedst, og hvilke krimier hittede mest?

Det kigger fire belæste bibliotekarer fra Middelfart Bibliotek nærmere på, når der torsdag 23. januar klokken 19.30 er Booktalk på Kulturøen.

Aftenen giver et bredt overblik over, hvad der udkom i det forgangne år, og der vil desuden også blive præsenteret nye bøger indenfor flere genrer. Det skal blandt andet handle om krimier, biografier og danske romaner. Og man skal ikke nødvendigvis forvente at høre om de største bestsellers, men derimod om bøger, der i skyggen af de andre, fortjener lidt opmærksomhed for deres kvaliteter.

De fire bibliotekarerne Benjamin Fritz-Jensen, Birgit Sloth, Kamilla Uttrup og Maria Guldager præsenterer desuden også deres personlige top tre-lister fra 2019.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og tilmelding er ikke nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce