Annonce
Sport

Hverdagen har indfundet sig i Otterup

Ifølge Daniel Nielsen skal kontraspillet hjælpe Otterup til sejr i søndagens kamp mod Tønder. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Otterup HK har mistet pusten, hvor holdet fra Nordfyn har tabt de seneste to kampe i 1. division. Ifølge Daniel Nielsen skyldes det, at Otterups smalle trup har været ramt af skader.

Håndbold: Efter en god start på sæsonen for Otterup HK, hvor det blev til fire sejre i de første fem runder, er hverdagen så småt ved at indfinde sig i den nordfynske klub, hvor man har tabt de seneste to kampe i 1. division.

Cheftræner Daniel Nielsen er stolt af det, som hans hold udrettede sæsonens første kampe, og selvom Otterup har tabt de seneste to kampe, så er de røde lamper ikke tændt for Daniel Nielsen.

- Vi er en lille klub, som ikke har den største spillertrup i rækken, så derfor er nok også naturligt, at vi er faldet lidt ned i tabellen igen, eftersom vi også har et par nøglespillere i form af Andreas Phil og Magnus Frisk skadet. De sidste par resultater lyver ikke, da vi bare ikke har været gode nok, hvilket også skyldes smalle trup, som har kæmpet med de mange kampe, siger Daniel Nielsen.

I starten af sæsonen havde Otterup stor succes ved at benytte sig af et syvmandsangreb.

Og selvom Daniel Nielsen har været tilfreds med taktikken, så skal valget af et syvmandsangreb også ses som en konsekvens af den smalle trup.

- Det har fungeret rigtig godt med vores syvmandsangreb, men i de sidste kampe - hvor vi har tabt - har vi også smidt nogle lette bolde væk, som så er endt nede i det tomme mål, hvilket kan se dumt ud. Én af grundene til vi dog fastholder taktikken er dog, at et syvmandsangreb slider mindre på spillerne end et normalt angreb, hvor det er hårdere at spille seks mod seks, siger Daniel Nielsen.

Annonce

DE SPILLER OGSÅ

Skive-HC Odense søndag kl. 19.00:

Der er dømt topopgør i 1. division søndag, når rækkens nummer to i skikkelse af Skive tager imod HC Odense, der indtager en tredjeplads. En sejr er krævet for begge hold, hvis de skal forsøge at holde trit med Ringsted, som har vundet syv af deres første otte kampe.

Hurtigt spil skal føre til sejr mod Tønder

Selvom Daniel Nielsen fortsat må undvære Andreas Phil og Magnus Frisk - som man i Otterup regner med at have tilbage igen om et par måneder - så er truppen fra holdets seneste nederlag mod HC Odense intakt, når Tønder Håndbold søndag aften kommer forbi i Otterup.

- Tønder er stærke, og de vil også være favoritter lørdag. Vi skal dog forsøge vinde kamp på at udnytte vores styrke i kontraspillet, som jeg synes, vi også har lykkedes med i de første par kampe, siger Daniel Nielsen.

Kampen mellem Otterup og Tønder fløjtes op klokken 19.00 i Otterup Hallen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Energi Fyn interesseret i at købe Fjernvarme Fyn: Borgermøde viste massiv modstand mod fjernvarmesalg

Leder For abonnenter

Sparetid i kommunen: Respekt for aflysning af julefrokost i Ældre- og Handicapforvaltningen

RESPEKT FOR AFLYSNINGEN Julen er som bekendt traditionernes tid, men en arbejdsgiverstøttet firmajulefrokost kan aldrig blive en så fast tradition, at den er ubrydelig. Derfor fortjener beslutningen om at droppe årets julefrokost for de 4500 medarbejdere i Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning respekt. Herunder medarbejdernes accept af beslutningen. Forvaltningens direktør Gitte Østergaard og Forvaltningsudvalget traf beslutningen, fordi økonomien er dårlig. Forvaltningen har i år brugt for mange penge, og dette overforbrug skal tjenes ind i 2020. Forvaltningsledelsen agerer altså på samme måde, som en ansvarlig ledelse i en privat virksomhed. I den private sektor er der mere julefryns til medarbejderne i år med store overskud, end i år med røde tal på bundlinjen. Anskuer man Ældre- og Handicapforvaltningen som en helt almindelig arbejdsplads, er beslutningen om at aflyse julefrokosten derfor elementær. Men beslutningen har skabt debat, fordi rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen, Søren Windell (K), er så ærgerlig over aflysningen, at han foreslår en centralisering af kommunens penge til personalepleje. Windells begrundelse er, at alle medarbejdere i en kommune bør have samme beløb til fryns. De enkelte afdelinger kan så selv bestemme, om pengene skal bruges til en julefrokost eller en sommerfest eller noget tredje. Rådmandens forslag er velment, og hans argument om, at god personalepleje er med til at fastholde gode medarbejdere, er bestemt validt. Men det modsatte argument, at lokal medbestemmelse også er personalepleje, er lige så vægtigt. Og her skal man huske, at Odense Kommune ikke blot er en stor arbejdsplads med i alt cirka 13.000 ansatte. Det er også en mangeartet arbejdsplads med vidt forskellige kulturer. Beslutningen om, hvordan man bedst fejrer jul med kollegerne, kan man derfor roligt overlade til de enkelte afdelinger. Det er ikke noget, politikerne behøver at blande sig i, hvad borgmester Peter Rahbæk Juel da også fornuftigvis afviser. Politikerne i Ældre- og Handicapudvalget har i solidaritet - må man gå ud fra - med medarbejderne besluttet også at aflyse deres julefrokost. Det er da en sympatisk beslutning. Men det må være tilladt at tilføje: Alt andet havde også set underligt ud og sendt et blakket signal.

Odense

4500 ansattes julefrokost-tilskud droppes: Tillidsrepræsentant opfordrer medarbejderne til at holde fast i julefrokosten

Annonce