Annonce
Sport

Hverdagen har indfundet sig i Otterup

Ifølge Daniel Nielsen skal kontraspillet hjælpe Otterup til sejr i søndagens kamp mod Tønder. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Otterup HK har mistet pusten, hvor holdet fra Nordfyn har tabt de seneste to kampe i 1. division. Ifølge Daniel Nielsen skyldes det, at Otterups smalle trup har været ramt af skader.
Annonce

Håndbold: Efter en god start på sæsonen for Otterup HK, hvor det blev til fire sejre i de første fem runder, er hverdagen så småt ved at indfinde sig i den nordfynske klub, hvor man har tabt de seneste to kampe i 1. division.

Cheftræner Daniel Nielsen er stolt af det, som hans hold udrettede sæsonens første kampe, og selvom Otterup har tabt de seneste to kampe, så er de røde lamper ikke tændt for Daniel Nielsen.

- Vi er en lille klub, som ikke har den største spillertrup i rækken, så derfor er nok også naturligt, at vi er faldet lidt ned i tabellen igen, eftersom vi også har et par nøglespillere i form af Andreas Phil og Magnus Frisk skadet. De sidste par resultater lyver ikke, da vi bare ikke har været gode nok, hvilket også skyldes smalle trup, som har kæmpet med de mange kampe, siger Daniel Nielsen.

I starten af sæsonen havde Otterup stor succes ved at benytte sig af et syvmandsangreb.

Og selvom Daniel Nielsen har været tilfreds med taktikken, så skal valget af et syvmandsangreb også ses som en konsekvens af den smalle trup.

- Det har fungeret rigtig godt med vores syvmandsangreb, men i de sidste kampe - hvor vi har tabt - har vi også smidt nogle lette bolde væk, som så er endt nede i det tomme mål, hvilket kan se dumt ud. Én af grundene til vi dog fastholder taktikken er dog, at et syvmandsangreb slider mindre på spillerne end et normalt angreb, hvor det er hårdere at spille seks mod seks, siger Daniel Nielsen.

DE SPILLER OGSÅ

Skive-HC Odense søndag kl. 19.00:

Der er dømt topopgør i 1. division søndag, når rækkens nummer to i skikkelse af Skive tager imod HC Odense, der indtager en tredjeplads. En sejr er krævet for begge hold, hvis de skal forsøge at holde trit med Ringsted, som har vundet syv af deres første otte kampe.

Annonce

Hurtigt spil skal føre til sejr mod Tønder

Selvom Daniel Nielsen fortsat må undvære Andreas Phil og Magnus Frisk - som man i Otterup regner med at have tilbage igen om et par måneder - så er truppen fra holdets seneste nederlag mod HC Odense intakt, når Tønder Håndbold søndag aften kommer forbi i Otterup.

- Tønder er stærke, og de vil også være favoritter lørdag. Vi skal dog forsøge vinde kamp på at udnytte vores styrke i kontraspillet, som jeg synes, vi også har lykkedes med i de første par kampe, siger Daniel Nielsen.

Kampen mellem Otterup og Tønder fløjtes op klokken 19.00 i Otterup Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Annonce