Annonce
Odense HC

Hverdag igen for Odense Håndbold

Freja Cohrt - her i bronzekampen i sidste sæson mod København - skal sørge for at holde kocentrationen og ikke undervurdere Horsens i onsdagens udekamp. Foto: Birgitte Carol Heiberg
turen går til oprykkeren Horsens, der dog har nogle trumfer i et par farlige målskytter og generelt har hurtige spillere.

HÅNDBOLD: Onsdag er hverdag igen for Odense Håndbold - efter de europæiske kampe mod Slavia Prag - når turen går til Horsens i Ligaen.

HH Elite er oprykker og har hidtil kun fået én sejr i de første syv runder med cifrene 25-21 over Skanderborg.

Før sæsonen spillede Odense og Horsens en træningskamp, og de orange fynboer sejrede 29-23. Odense skal især kaste et øje på Horsens-spillerne Emily Baunsgaard og Frederikke Gulmark, der har regnet sig for mange af holdets mål.

- Det er dejligt, at HH Elite er tilbage i ligaen, og vi glæder os til kampen. Det er et ungt og spændende hold, vi møder, og det har en god bredde i spillet. Vi bliver uden tvivl udfordret i kampen og skal følge med deres hurtige fødder, siger Pytlick, hvis hold ligger på tredjepladsen med 10 point efter de syv kampe. HH Elite ligger på 12.-pladsen.

Kampen spilles klokken 19.00 og vises ikke på tv.

Næste hjemmekamp for Odense Håndbold er den 25. oktober, hvor TTH Holstebro gæster Odense Idrætshal.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce