Annonce
Odense HC

Hverdag igen for Odense Håndbold

Freja Cohrt - her i bronzekampen i sidste sæson mod København - skal sørge for at holde kocentrationen og ikke undervurdere Horsens i onsdagens udekamp. Foto: Birgitte Carol Heiberg
turen går til oprykkeren Horsens, der dog har nogle trumfer i et par farlige målskytter og generelt har hurtige spillere.

HÅNDBOLD: Onsdag er hverdag igen for Odense Håndbold - efter de europæiske kampe mod Slavia Prag - når turen går til Horsens i Ligaen.

HH Elite er oprykker og har hidtil kun fået én sejr i de første syv runder med cifrene 25-21 over Skanderborg.

Før sæsonen spillede Odense og Horsens en træningskamp, og de orange fynboer sejrede 29-23. Odense skal især kaste et øje på Horsens-spillerne Emily Baunsgaard og Frederikke Gulmark, der har regnet sig for mange af holdets mål.

- Det er dejligt, at HH Elite er tilbage i ligaen, og vi glæder os til kampen. Det er et ungt og spændende hold, vi møder, og det har en god bredde i spillet. Vi bliver uden tvivl udfordret i kampen og skal følge med deres hurtige fødder, siger Pytlick, hvis hold ligger på tredjepladsen med 10 point efter de syv kampe. HH Elite ligger på 12.-pladsen.

Kampen spilles klokken 19.00 og vises ikke på tv.

Næste hjemmekamp for Odense Håndbold er den 25. oktober, hvor TTH Holstebro gæster Odense Idrætshal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Borgere chikaneres i Skt. Klemens: - Nu er det jo sådan, at folk ikke tør lufte hunden om aftenen

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce