Annonce
Bagsiden

Hvemhvadhvor: Har du set den malede dreng i venteværelset?

Træk fire år fra alderen af denne dreng. Så kan du måske genkende ham fra et maleri.
Annonce

Hvemhvadhvor er en søgetjeneste, hvor Fyns mest vidende bagsidelæsere hjælper hinanden med at finde noget eller noget. Den hjælp kunne Vivi Nielsen godt bruge. Hun skriver:

- Jeg vil utrolig gerne finde et portrætmaleri af min far som barn. Det er malet af Ingeborg Høyrup sidst i 1920'erne, min far har nok været 4-5 år. Det er fra Nyborg, og hang i flere år i venteværelset i Ingeborgs fars lægekonsultation, Østervoldgade, Nyborg.

For at hjælpe i eftersøgningen har Vivi Nielsen ledt efter et fotografi af sin far som lille dreng.

- Det var ikke lige så nemt at finde et foto, der blev ikke taget så mange dengang i vores familie. Det bedste er dette. Der er min far ganske vist otte, skriver Vivi Nielsen, som også fortæller, hvorfor hun tror, han ikke var så gammel, da han blev malet:

- Han fortalte, at frk. Høyrup havde henvendt sig til ham og bedt ham spørge sine forældre, om hun måtte male ham. Men det ville han bestemt ikke. For hvad nu, hvis de ikke kunne få malingen af igen.

Oplysninger om den malede drenge i venteværelset kan mailes til: vivifn@live.dk.

Vi vender tilbage, når der er nyt i sagen. /hafa

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce