Annonce
Fyn

Hvemhvadhvor: Franciska blev fundet

Denne dims bruges til åreladning af dyr. Indsendt af Anny Jensen, Ullerslev.
Annonce

Fyn: - Franciska er fundet, skriver Johannes Larsen, Kerteminde. For et par dage siden bad han Bagsidens læsere hjælpe med at opspore den gamle klassekammerat fra 7. klasse 1984 på Langtved Skole.

- En af de andre fra klassen mente at kunne erindre noget med et specielt mellemnavn. Hun søgte på Facebook og det gav hurtigt resultat, fortsætter Johannes Larsen.

Hvemhvadhvor

Hvemhvadhvor er Bagsidens gratis søgetjeneste, hvor Fyns mest vidende bagsidelæsere hjælper hinanden med at finde nogen eller noget.

Det koster ikke noget, men alle henvendelser skal være til din mail.

Efter et stykke tid skal vi have at vide, hvordan det gik, så vi kan fortælle det til de andre bagsidelæsere.

Send tekst og billede til: hhh@fyens.dk eller hhh@faa.dk.

Vi forbeholder os ret til at afvise efterlysninger.

Det viste sig, at Franciska i dag hedder Sisse Kostending. Sisse er hendes kælenavn fra dengang og Kostending er det specielle mellemnavn, som nu er hendes efternavn. Så nu kan hele klassen samles til genforeningsfest senere på året.

Annonce

Dims til åreladning

En anden læser har også fået svar. Anny Jensen, Nr. Lyndelse, efterlyste formålet med en lille messingdims. Hun skriver:

- Jeg har modtager flere svar, der bekræfter, at min lille dims har været brugt til åreladning af dyr som heste og kreaturer. En læser forklarer, at fjederen kan strammes og kniven udløses i venen på dyret. hafa

Annonce
Annonce
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

OB

Michelsen: OB har betalt tilbage for 6-0-lussing

Annonce