Annonce
Fyn

Hvem vil være millionær? Danske Spil efterlyser fynske lotto-vindere af kæmpe gevinster

I alt seks steder i Danmark er der købt lottokuponer med milliogevinster, hvor vinderen endnu ikke har meldt sig. To af kuponerne er købt på Fyn. I Odense og i Kerteminde.
To steder på Fyn er der de seneste uger solgt lottokuponer med gevinster på halvanden og en million kroner.

Det plejer ikke at være nødvendigt. Men nu ser Danske Spil sig nødsaget til at efterlyse personer, der har ret til at indkassere millioner af kroner.

Helt usædvanligt mangler Danske Spil i øjeblikket seks lotto-millionærer.

Blandt de millionærer, der endnu ikke har meldt sig er personer, der i uge 34 købte en lottokupon i SuperBrugsen i Kerteminde samt den person, der i sidste uge købte en lottokupon i Mey på Åbakkevej i Odense NV. Kuponen i Kerteminde er halvanden million kroner værd. Den i Odense NV en million kroner.

Det sker yderst sjældent, at Danske Spil ikke kommer af med deres gevinster, hedder det i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

-Vi plejer heldigvis at finde vinderne. Det hjælper ofte, at de læser om det i medierne, eller at de taler med naboen eller vennerne, som har læst om det. Derved bliver de lige mindet om, at der hænger en Lotto kupon på køleskabet eller ligger i bukselommen på et par bukser, der er lagt til vask. Tænk, hvor ærgerligt det ville være, hvis man endelig vandt og så ikke fik pengene. Det kan man jo næsten ikke holde ud at tænke på, lyder det.

På alle kuponer med en gevinst på mere end 200 kroner har man et år til at gøre krav på gevinsten, efter det går gevinsten tilbage i spillet.

Vindere med en gevinst på over 1.500.000 kroner bliver tilbudt at få besøg af en af Danske Spils millionærrådgivere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Annonce