Annonce
Fyn

Hvem vil være millionær? Danske Spil efterlyser fynske lotto-vindere af kæmpe gevinster

I alt seks steder i Danmark er der købt lottokuponer med milliogevinster, hvor vinderen endnu ikke har meldt sig. To af kuponerne er købt på Fyn. I Odense og i Kerteminde.
To steder på Fyn er der de seneste uger solgt lottokuponer med gevinster på halvanden og en million kroner.

Det plejer ikke at være nødvendigt. Men nu ser Danske Spil sig nødsaget til at efterlyse personer, der har ret til at indkassere millioner af kroner.

Helt usædvanligt mangler Danske Spil i øjeblikket seks lotto-millionærer.

Blandt de millionærer, der endnu ikke har meldt sig er personer, der i uge 34 købte en lottokupon i SuperBrugsen i Kerteminde samt den person, der i sidste uge købte en lottokupon i Mey på Åbakkevej i Odense NV. Kuponen i Kerteminde er halvanden million kroner værd. Den i Odense NV en million kroner.

Det sker yderst sjældent, at Danske Spil ikke kommer af med deres gevinster, hedder det i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

-Vi plejer heldigvis at finde vinderne. Det hjælper ofte, at de læser om det i medierne, eller at de taler med naboen eller vennerne, som har læst om det. Derved bliver de lige mindet om, at der hænger en Lotto kupon på køleskabet eller ligger i bukselommen på et par bukser, der er lagt til vask. Tænk, hvor ærgerligt det ville være, hvis man endelig vandt og så ikke fik pengene. Det kan man jo næsten ikke holde ud at tænke på, lyder det.

På alle kuponer med en gevinst på mere end 200 kroner har man et år til at gøre krav på gevinsten, efter det går gevinsten tilbage i spillet.

Vindere med en gevinst på over 1.500.000 kroner bliver tilbudt at få besøg af en af Danske Spils millionærrådgivere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];