Annonce
Kerteminde

Hvem skal have årets innovationspris?

Vinder af innovationsprisen i 2017 var Lindø Port of Odense her repræsenteret ved havnedirektør Carsten Aa. PR foto

Nordøstfyn: Kerteminde Kommune og Kerteminde Erhvervsforening har taget initiativ til, at der hvert år skal uddeles "Årets Innovationspris".

Prisen gives i forlængelse af kommunens vision om vækst og udvikling samt for at støtte virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt kommunens virksomheder.

Årets Innovationspris uddeles ved en nytårskur, som holdes 21. januar kl. 17 på Johannes Larsen Museet.

Men hvem skal have prisen? Kerteminde Kommune og Kerteminde Erhvervsforening søger kandidater blandt kommunens virksomheder.

Enkeltpersoner, virksomheder og organisationer kan indstille en virksomhed i Kerteminde Kommune til prisen. Virksomheder kan også nominere sig selv.

Forslag til Årets Innovationspris med begrundet indstilling skal afleveres senest torsdag 20. december til bjy@kerteminde.dk eller dfr@visitkerteminde.dk

Det vil være repræsentanter fra Kerteminde Kommune og Kerteminde Erhvervsforening, som i fællesskab finder prismodtageren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Det var mit livs sværeste skilsmisse, fortæller Helle Virkner

1994 Det var mit livs sværeste skilsmisse, bekender Helle Virkner langt henne i sin meget langstrakte erindringsbog ”Hils fra mig og kongen”, der udkommer i dag. Talen er om opbruddet i 1973 fra ægteskabet med Jens Otto Krag. Der havde været for mange kvinder i hans liv sammen med hende. Beviserne forelå. Han bekræftede dem selv, samtidig med at han holdt fast ved, at hun stadig var hans elskede Helle, genstanden for de varmeste kærlighedserklæringer i gengivne breve. Disse private ytringer til indehaveren af vekslende kælenavne er trykt med fremhævet skrift. Det gælder også digte, han skrev til sin Helle: ” ..thi dagens glæde skal kappes med længslen efter næste nats lidenskabelige hvile”. 1969 Samtidig med, at flere jyske byer undersøger mulighederne for flyforbindelse til Hamborg, foregår der for tiden en række undersøgelser om flyvning mellem Odense og Aalborg. Tanken om en flyrute mellem Odense og Aalborg er ikke af ny dato. Den har været drøftet adskillige gange, og hovedårsagen til, at spørgsmålet er rejst, er Statsbanernes stædige vægring ved at lade de to hurtigste lyntog i forbindelsen til og fra Aalborg, ”Limfjorden” og ”Nordjyden”, standse i Odense. Flere fynske industrivirksomheder har forhandlet med flyselskabet Bel Air i Odense om muligheden for at få etableret en fast rute til Aalborg, og selskabet har ansøgt om tilladelse til flyruten med foreløbig tre ugentlige dobbeltture. 1944 Generaldirektoratet for statsbanerne meddeler, at der indtil videre kun bliver sejlet to daglige færgeture over Storebælt i hver retning. Det betyder, at der kun vil være to togforbindelser fra Odense til Sjælland kl. 6.10 og kl. 11.50. Under hensyn til indskrænkelserne i tog- og færgedriften henstiller generaldirektoratet meget indtrængende til befolkningen om kun at foretage de allernødvendigste rejser mellem landsdelene. Forbindelserne mellem Odense og Jylland bliver indtil videre uændrede. Men indskrænkelserne i færgedriften vil formentlig betyde, at adskillige rejsende fra Jylland mod København vil foretrække at overnatte i Odense og rejse videre med det tidlige morgentog.

Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Odense For abonnenter

Odense Kommune betalte for hotel, rejser og en konsulentrapport: Så meget kostede falleret tour-drøm

Annonce