Annonce
Middelfart

Hvem savner denne julegave?

Lokalpolitiet håber, at læserne kan hjælpe med til at finde ejerne af julegaven og smykkerne på billedet. Foto: Fyns Politi
Annonce

Middelfart: Selv om julen for længst er forbi, er det ikke alle, der har fået deres julegaver. Fyns Politi i Middelfart ligger inde med en julegave fra Henna til Peter, der aldrig nåede at få sin gave. Hvem Peter og Henna er, står imidlertid ikke klart for ordensmagten, der derfor beder om læsernes hjælp.

Julegaven kom i politiets hænder under anholdelsen af to bosniske mænd, da de var ved at begå indbrud på Gl. Banegårdsvej i Middelfart den 18. december sidste år.

Julegaven lå i bosniernes bil sammen med et smykkeskrin.

- Effekterne stammer fra et tidligere indbrud, de to mænd indrømmer at have begået. De er imidlertid ikke i stand til at stedfæste gerningsstedet men oplyser, at det er cirka en halv times kørsel fra Middelfart, fortæller kriminalassistent Kent Mosgård og tilstår, at selv ikke politimænd kan dy sig og derfor har pakket julegaven op. Bag gavepapiret gemmer sig to Trip Trap nisser.

Kent Mosgård håber, at nogle genkender julegaven eller smykkerne på billedet og henvender sig til ham på tlf. 25555878. (sgo)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce