Annonce
Nyborg

Hvem sagde kedeligt? Rift om pladserne til politisk debat

Sonja Marie Jensen (S) er klar til at udfordre Nyborgs borgmester Kenneth Muhs (V), når op mod 100 nyborgensere i aften samles til politisk topmøde på Nyborg Gymnasium. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Op mod 100 nyborgensere vil i aften gøre rygterne om kommunalpolitik som kedelig og uinteressant til skamme.

Nyborg: Der er meget, som tyder på, at rygterne om kommunalpolitik som noget kedeligt noget, ingen rigtigt interesserer sig for, er stærkt overdrevne.

I hvert fald er der rift om pladserne, når Nyborgs borgmester, Kenneth Muhs (V), og hans førsteudfordrer, Sonja Marie Jensen (S), tirsdag aften mødes til politisk duel på Nyborg Gymnasium.

Topmødet er arrangeret af Fyens Stiftstidende.

Annonce

Af hensyn til arrangementet og coronarestriktionerne har det været nødvendigt med forhåndstilmeldinger, og den invitation har op mod 100 politisk interesserede nyborgensere sagt ja tak til.

Mødet mellem Kenneth Muhs og Sonja Marie Jensen er det første i en valgkamp, der her knap et halvt år før kommunalvalget den 16. november er i fuld gang.

Ved kommunalvalget i 2017 skaffede Kenneth Muhs med 5511 personlige stemmer flere end halvdelen af de stemmer, som gav Venstre et absolut flertal i Nyborg Byråd.

Det var endda tæt på, at Kenneth Muhs fik lige så mange personlige stemmer som de 20 kandidater på Socialdemokratiets tilsammen.

Det er første gang, Sonja Marie Jensen står i spidsen for Socialdemokratiet som partiets borgmesterkandidat.

Ved valget i 2017 fik hun som nummer to på Socialdemokratiets liste 637 personlige stemmer.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce